tovább >>>
Főoldal | Email | Belépés napja. Keresés itt:
   Minden motor A-Z Hírlevél | Médiaajánlat | Impresszum

A Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb motoros fesztiválja, mely idén 2011. június 8-12. között kerül megrendezésre az alsóörsi Európa Kempingben. Az elmúlt tizenegy év sikerét bizonyítja, hogy a világ számos országából érdeklődnek a Fesztivál eseményeiről, úgy Ázsiából, mint Afrikából és az amerikai kontinensről. Joggal tekinthető tehát a Balaton-party rendezvény nemzetközinek.

 

Célunk évről-évre az, hogy a rendezvény hagyományos programjait újabb látványos és szórakoztató elemekkel bővítsük, így idén még több és még színesebb meglepetés várja a Fesztivál valamennyi látogatóját, nemtől és kortól függetlenül, érkezzen bármilyen közlekedési járművel!

A Magyar Turizmus Zrt. a 12. Harley-Davidson Open Road Fest-et a kiemelt rendezvényeként kezeli. Ennek megfelelően arra törekedtünk, hogy a hazai zenevilág minél szélesebb palettáját vonultassuk fel és valamennyi látogatónk megtalálja a zenei ízlésének megfelelő programot.

Június 8-án szerdán 10 órakor megnyitjuk az Európa Kemping kapuit a Class FM rádió műsorvezetőivel együtt és megkezdjük az 5 napon át tartó nyári motoros és a Balaton szezonnyitó fesztiválját! Este a Pop-Rock Aréna színpadán várja a vendégeket Szilárd és A kutyavacsorája zenekar majd egy fergeteges buli.

Csütörtöktő pedig indul a nagyüzemi fesztiválozás 3 zenei helyszínen! Nagyszínpadon az Órás, Nemjuci és este 10-kor fellép a 20 éves QUIMBY. Aznap még velünk lesz a Szabadtéri Színpadon, a Pop-Rock Arénában Jurij, Esti Kornél, The Colin, valamint a Zorall, Best of, AB/CD és mások. Este retró disco a Pop-Rock Arénában, és DJ Sterbinszky a szabadtéri színpadon! Pénteken délután 4 órakor tartjuk a fesztivál hivatalos sajtótájékoztatóját, melyen részt vesznek természetesen a korábbi évekhez hasonlóan: támogatóink, az OBB és az ORFK képviselői, regionális vezetők és a közélet neves szereplői valamint az Alphaville zenekar tagjai is. Pénteken tovább fokozzuk a hangulatot minden fronton, este a nagyszínpadon az ALPHAVILLE 2 órás koncertjére bulizhatunk egy hatalmasat, tinédzserkori emlékeinket idézve. De a többi színpad is számos zenei csemegét ígér, fellép a Balkán Fanatik, Láma Dalai, Chrone, Green Dye, Hollywood Rose este Dévényi Tibi bácsi cserélgeti a bakelitet, míg a másik esti buliról Cooky and M.gee gondoskodik. Szombaton sem állunk meg Magyar Atom, Doors tribute, Rómeó Vérzik, este újabb nemzetközi sztár fellépő a szabadtéri színpadon: Julia Carpenter és Chocolate Puma Dj-k míg egy másik bulin, egy régi jól ismert parti csapat a Madarak.

Napközben sem engedünk senkit unatkozni, motoros ügyességi játékokra, rendőrmotoros bemutatóra és erős ember bemutatóra invitáljuk ad. A programokat lélegzetelállító motoros és kaszkadőr bemutatók gazdagítják. Többek között ismét látható lesz a méltán népszerű Halálgömb-produkció, amely az elmúlt években már nagy sikert aratott. Gombos Attila idén is borzolja majd a közönség idegeit félelmetes motoros kaszkadőr show-jával. Délutánonként a Dumaszínház sztárjainak poénjai alapozzák a hangulatot. Vasárnap a családok napja. Egész napra gondoskodunk arról, hogy kicsik és nagyok is megtalálják a nekik való szórakozást. Velünk lesz a Bóbita zenekar, Szandi egy vidám gyerekműsorral, este pedig a Zanzibár mutatja be új albumát.

Természetesen a hagyományokhoz hűen nem maradhat el a fesztivál fénypontja, a motoros felvonulás sem. A rendezvény teljes időtartama alatt, kiváltképp a szombati felvonulás idején Balatonalmádi – Tihany – Veszprém térségben jelentős forgalomkorlátozásra lehet számítani, ugyanis évről évre egyre több kétkerekű teszi meg ezt a távot konvojban.

A Fesztivál ideje alatt motoros vendégeink immáron második éve vehetnek részt a Poker-Run elnevezésű szervezett programsorozaton, mely izgalmas szabadidős kikapcsolódásnak ígérkezik. Valamennyi kirándulni vágyónak lehetősége van csoportos motoros túrákon való részvételre idei célállomások a tési Szélmalom, a Nádasdy Kastély is

Az extrém sportok kedvelői katamarán próbautakon vehetnek részt, megtekinthetik a tábort helikopterről, kipróbálhatják a legújabb Harley-Davidson modelleket. A korcsolyázás szerelmesei ismét hódolhatnak hobbijuknak a nyár kellős közepén a Balaton partján felállított nyári korcsolyapályán.

Hogy ne csak a fesztivál résztvevői részesüljenek a rendezvény nyújtotta programokban, így idén is terveink között szerepel külső helyszínen rendezett motoros bemutatók. (Veszprém Sportcsarnok pénteken) Június 12-én, vasárnap este az ÉGI VÁNDOR c. monumentális musical kerül bemutatásra a Pannon Várszínház előadásában - külső helyszínen - az Alsóörsi Amfiteátrumban

A rendezvényen ugyan nagy szerepet tölt be a szórakozás, de emellett rendkívül fontos a segítségnyújtás és a baleset-megelőzés. A pár évvel ezelőtt indított kampány ebben az évben is folytatódik: a rendezvény partnere az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága. Az évről-évre növekvő motoros balesetek száma indokolja és megkívánja a megfelelő prevenciót és tájékoztatást a két kerék szépségei mellett annak veszélyforrásairól, valamint felhívja a figyelmet a megfontolt vezetésre, a megfelelő védőruházat használatára és nem utolsó sorban az egymásra való odafigyelésre, hiszen a partnerség elengedhetetlen a biztonságos közlekedés során. Idén a 25 éves battonyai SOS Gyermekfalu kis lakóit látjuk vendégül a fesztiválon:

Mindenkit szeretettel vár a 12. Harley-Davidson Open Road Fest 2011. június 8. és 12. között Alsóörsön, az Európa Kempingben, amely a Balaton partján kellemes kikapcsolódást kínál a család minden tagjának!

Jegyek kedvezményesen már kaphatók a www.openroadfest.hu weboldalon és a Ticket express jegyirodáiban, valamint a rendezvény helyszínén. További információ: www.openroadfest.hu.


 
Cikk kereső
kereső betöltése...

Termék kereső
kereső betöltése...

HirdetésHIRDETÉS

 
 
 
 • Aprilia
 • BMW
 • Ducati
 • Gilera
 • Honda
 • Husqvarna
 • Hyosung
 • Kawasaki
 • Keeway
 • KTM
 • Kymco
 • Malaguti
 • Moto Guzzi
 • Peugeot
 • Piaggio
 • Qlink
 • Suzuki
 • Triumph
 • Vespa
 • Yamaha
Google Google FaceBook

Twitter Youtube

copyright © All Rights Reserved 2010 - 2023 Minden jog fenntartva!
Az oldalon található összes tartalom bármilyen másolása vagy felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.