Főoldal | Email | Belépés napja. Keresés itt:
   Minden motor A-Z Hírlevél | Médiaajánlat | Impresszum

Június 2-án reggel kiderült, hogy mire készülnek a Morning Shows fiúk!nnElkészült egy kamionnal szállítható mozgó üvegstúdió, ezzel médiatörténeti eseményre kerül sor, vagyis élőben egy mozgó stúdióban útközben vezetik a reggeli műsort, miközben sok-sok motoros kíséri őket, hogy együtt elindíthassuk a 12. Harley-Davidson Open Road Festet Alsóörsön.

Találkozó Balázsékkal a budapesti Harley-Davidson szalon előtt június 8-án szerda reggel 6-kor, indulás 7-kor a régi 7-es úton, egészen a fesztivál kapujáig. Déli 12 óráig a hallgatók ingyenesen tartózkodhatnak a területen, hogy találkozhassanak kedvenceikkel. Innen folytatódik Abaházi Csabával a kívánságműsor és a délután Vágó Pirossal!

Ennyit a nyitónapról. Ezek után csak fokozni szabad a hangulatot, mi rajta leszünk.

Összeszámoltuk és 50 koncert lesz a 4 nap alatt. Megvannak az Open Road Band győztes zenekarok is! Ezzel további 5 koncert lett a különböző zenei helyszíneken.

Néhány nap alatt majd 100 zenekar jelentkezett, és sok ezer szavazat érkezett, az oldal látogatottságát a szerver sem bírta, több ízben jelentett beteget, de kezeltük! Az 5 nyerő zenekar:
1.     Vida Rock Band
2.     Tenderfoot Blues Unit
3.     Endorphin Lab
4.     Missió Zenekar
5.     Artist Robinson

Köszönjük, hogy szavaztatok, és gratulálunk a nyerteseknek!

És most jöhet egy kis általános tájékoztatási rész                       

A Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb motoros fesztiválja, mely idén 2011. június 8-12. között kerül megrendezésre az alsóörsi Európa Kempingben. Az elmúlt tizenegy év sikerét bizonyítja, hogy a világ számos országából érdeklődnek a Fesztivál eseményeiről, úgy Ázsiából, mint Afrikából és az amerikai kontinensről. 

Néhány nap és indulunk egy új úton, az Open Road-on. Jó ez a név, mert tökéletesen kifejezi azt, amit szerettünk volna elérni, hogy egy kicsit kitörhessünk ez eddigi szteretotípiákból és előítéletekből, hogy ez egy kipufogó-gőzős, kicsit kirekesztő, zárt közösségnek szóló esemény. Idén egy sokkal színesebb zenei és programpalettát állíthattunk össze, hogy megmutathassuk miről is szól a Harley élmény és életérzés.

Csak a nagyobb nevek, a teljesség igény nélkül, csütörtök este mindjárt a magyar zenei élet egyik legnagyszerűbb underground zenekara lép fel a 20 éves QUIMBY. Idén egy új albummal is előálltak, ami egészen zseniális lett, ezt itt a fesztiválon meghallgatjuk. Nagy öröm, hogy nálunk vállalták a fellépést. Pénteken aztán a sajtótájékoztatón délután 4 órakor találkozunk , ahol reményeink szerint a neves német csapat az ALPHAVILLE tagjai is megjelennek. Este egy kétórás show keretében tovább fokozzák a hangulatot egy kis retró hangulattal fűszerezve! Szombaton aztán a zenei kiteljesedés jegyében nagyszínpadon a TANKCSAPDA!

Érdemes azonban a többi program közül is kiemelni a vasárnapot, amikor is a családokra koncentrálva állítottunk össze a napi programot, ekkor egész napos családi vetélkedők, programok lesznek, fellép a Bóbita zenekar, Szandi, Fluor Tomi, a Zanzibár. Nem marad el a nagyszabású motoros felvonulás, ahogy a Buza Sanyi vezette Póker-run, sem, lesz kaszkadőr show, extrém bemutatók, jégpálya és minden ami egy jó Balaton parti fesztivál hangulathoz kell.

Jól állunk a reakciókat illetően. A média jelenlétünk és kommunikációnk nagyon sok pozitív megerősítést adott ahhoz, hogy lelkesen szervezzük a fesztivált.

Aki ebben még segít nekünk, az Kovács Áron, aki az idén a Harley-Davidson ’nagykövete’ lett. Ez annyit tesz, hogy Áron képviseli azt a márkaszemélyiséget, amiről a Harley szól. Van egy saját dala is a fesztiválnak: KÁOSZ Központ Töltsd újra! pár nap alatt több,mint tízezren töltötték le a dalt eddig… Fiatalos, de magabiztos, igényes, de közben elérhető, szabad, nyitott, vagyis az egyéniség tisztelete. Mint amilyen a fesztivál is, sokszínű, igényes, nyitott, de elérhető bárkinek, családos, vagy szingli, fiatal, vagy idősebb, motoros, vagy gyalogos, szőke, vagy barna…

 

Az Open Road filozófia megindította a fantáziánkat. Rengeteg zenekar jelentkezett fellépést keresve a fesztiválunkon. Sajnos a napok száma véges, ahogy a színpadoké is, így sokat hiába jelentkeztek. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne ha mégis találnák helyet és időt legalább néhány zenekarnak, ekkor pár nap alatt összeállat az Open Road Band zenei tehetségkutató.  Miről szól? A lényeg: „Ha zenész vagy és fellépést keresel, a legjobb helyen jársz. Pályázni lehet saját dallal, vagy átdolgozással, töltsd fel az oldalunkra és oszd meg minden ismerőssel, hogy szavazzon a zenekarodra. Ha benne vagy az 5 legtöbb szavazatot kapott zenekarok elitjében akkor tuti a fellépés a fesztiválon.

A rendezvényen ugyan nagy szerepet tölt be a szórakozás, de emellett rendkívül fontos a segítségnyújtás és a baleset-megelőzés. A pár évvel ezelőtt indított kampány ebben az évben is folytatódik: a rendezvény partnere az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága. Az évről-évre növekvő motoros balesetek száma indokolja és megkívánja a megfelelő prevenciót és tájékoztatást a két kerék szépségei mellett annak veszélyforrásairól, valamint felhívja a figyelmet a megfontolt vezetésre, a megfelelő védőruházat használatára és nem utolsó sorban az egymásra való odafigyelésre, hiszen a partnerség elengedhetetlen a biztonságos közlekedés során.

Az egymásra figyelés másik megnyilvánulása esetünkben a vendéglátás. Idén a 25 éves battonyai SOS Gyermekfalu kis lakóit jönnek a fesztiválra, hogy a mindennapokból kizökkenve élményeket gyűjtsenek.

Itt tartunk, majdnem kész minden. Az időjárással szemben ezúttal a tavalyinál lényegesen nagyobb elvárásokkal vagyunk, és egyelőre jók a kilátások!

Június 8-án szerdán 10 órakor megnyitjuk az Európa Kemping kapuit a Class FM rádió műsorvezetőivel együtt és megkezdjük az 5 napon át tartó nyár legnagyobb motoros és a Balaton szezonnyitó fesztiválját! részletek: www.openroadfest.hu.


 
Cikk kereső
kereső betöltése...

Termék kereső
kereső betöltése...HIRDETÉS

 
 
 
 • Aprilia
 • BMW
 • Ducati
 • Gilera
 • Honda
 • Husqvarna
 • Hyosung
 • Kawasaki
 • Keeway
 • KTM
 • Kymco
 • Malaguti
 • Moto Guzzi
 • Peugeot
 • Piaggio
 • Qlink
 • Suzuki
 • Triumph
 • Vespa
 • Yamaha
Google Google FaceBook

Twitter Youtube

copyright © All Rights Reserved 2010 - 2019 Minden jog fenntartva!
Az oldalon található összes tartalom bármilyen másolása vagy felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.