Főoldal | Email | Belépés napja. Keresés itt:
   Minden motor A-Z Hírlevél | Médiaajánlat | Impresszum

15. BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchenben július 3-tól 5-ig
[InfoBike.hu | BMW Motorrad] Felvétel dátuma: 2015.05.12
BMW Motorrad Days


Egy motoros életéhez három dolog tartozik: a motorok, a kalandos utazások és az emberek, akik mind azonos hullámhosszon vannak. Ez a három dolog immár a 15. éve találkozik Garmisch-Partenkirchenben, ahol idén ismét együtt lehetnek a motorrajongók és az érdeklődők, mindenki, aki egyszerűen jól szeretné magát érezni július 3-5. között a 15. BMW Motorrad Days rendezvényen.

Aki volt már a BMW Motorrad Days-en – vagy ahogy 2006-ig hívták – a BMW Motorrad Motoros Találkozón, annak nem kell elmondani, hogy miért megy el ennyi ember ilyen lelkesen erre az egyedülálló rendezvényre (tavaly több mint 40.000-en vettek részt). A látogatók legtöbbje később visszatér. 15 év után már jóval több, mint 15 indok akad, ami miatt érdemes ellátogatni a BMW Motorrad Days-re.

Itt gyűlnek össze a motorosok az összes korosztályból, mindenféle évjáratú és márkájú motorral, a világ minden tájáról. Azok is egy nagyon szórakoztató júliusi eleji hétvégén vehetnek részt, akik nem motorral érkeznek. A BMW Motorrad Days szeretettel várja mindazokat, akiknek előítéletei vannak a motorosokkal szemben. Nekik mindenképpen érdemes legalább egyszer ellátogatniuk a rendezvényre.

 

 

Ebben az évben is mindenki számára ingyenes a belépés. A vendégeknek csak a tipikus bajor szállásra kell költeniük (időben érdemes lefoglalni), vagy egy sátorhelyre a rendezvény területén (7,5 Euro a rendezvény egész idejére), vagy egy sátorra, ami a BMW Motorradtól kölcsönözhető (25 Euro a rendezvény egész idejére).

 

A kétkerekűek legfrissebb átépítési trendjeit keresők és az átépített motorokért rajongók is mind megtalálják itt a számításukat. A Custom Village-ben inspiráló átépített motorokat állítanak ki, például a lenyűgöző BMW R nineT-t Japánból.

 

 

Természetesen a rendezvény nem csak elméleti síkon folyik, a motorozás gyakorlata is nagy szerepet kap. A BMW Motorrad örömmel segít mindazoknak, akik egy BMW-t tesztelnének, éppen ezért a teljes BMW motorkerékpár-kínálat – beleértve az új BMW S 1000 XR, a C Evolution, a felfrissített F 800 R és az aktuális S 1000 RR modelleket – kipróbálható Garmisch-Partenkirchen környékén (előzetes regisztráció szükséges)

 

Garmisch-Partenkirchen a világ egyik legszebb motoros vidékén helyezkedik el. Helyismerettel rendelkező túravezetők vezetik a motorostúrákat a környék kedvelt motoros útjain. A hosszabb, félnapos túrák esetén a résztvevők a környék legjobb kanyarjainak és gyönyörű tájainak kombinációjával élhetik át a motorozás élményét.

 

Az enduró rajongók is hódolhatnak szenvedélyüknek, mivel a BMW Motorrad Days területén mindig található egy enduró pálya, ahol a tapasztalt oktatók az aszfalt nélküli motorozás élményét próbálják átadni a látogatóknak. Az érdeklődők itt felfedezhetik, hogy mire képes a BMW R 1200 GS amikor nem aszfalton halad.

 

 

Az esemény további fénypontja lesz ebben az évben a Classic Boxer Sprint, ami tavaly sajnos logisztikai problémák miatt elmaradt. Hagyományos nyolcadmérföldes versenyen mérik össze gyorsulási erejüket a boxerek. 16 „kétszelepes” és 8 „négyszelepes” boxer rajtol a versenyen, mindegyik klasszikus megjelenésben.

 

A legnépszerűbb superbike, a BMW S 1000 RR is részt vesz a BMW Motorrad Days-en: a Motorsport sátorban tekinthető meg több idei versenymotor is, valamint a GS Trophy győztesei is ott lesznek, hogy beszámoljanak tapasztalataikról.

 

Akit inkább a kétkerekűek fizikája érdekel, lélegzetelállító bemutatókat láthat majd a főtéren.

 

 

Már a kezdetektől fogva óriási sikert aratott a BMW Motorrad Days-en Donald Ganslmeier Motodromja, a világ legrégebbi utazó „halálfala”. Ez a siker nem véletlen: halált megvető bátorsággal motorozik a kaszkadőr csapat régi Indian motorokon körbe-körbe a falon, csupán egy karnyújtásnyira a közönségtől.

 

A hagyományosan szombaton megrendezésre kerülő motoros felvonuláson találkoznak a motorgálák kedvelői márkától függetlenül. A klasszikus oldtimerek felvonulása ebben az évben vasárnap kerül megrendezésre.

 

Minden cég ötletekből és emberekből áll össze, Garmisch-Partenkirchen pedig a legjobb lehetőséget nyújtja arra, hogy ezeket az embereket és ötleteket megismerjék. A BMW Motorrad bemutatja motordizájn tervezeteit, szakemberek segítségével minden kérdésre megkísérel választ adni, illetve megpróbálja a motorépítés izgalmas folyamatát átláthatóvá tenni.

 

A BMW Motorrad Days a fesztiváljellege mellett mindig is egy vásár is volt, ahol a motorosvilág ötleteit és tartozékait ki tudja állítani. A sátorvárost járva motoros szakemberek adnak tanácsokat és élőben mutatják be kínálatukat.

 

 

A hatalmas sörsátorban a hangulatról Blechblosn és a Gerry & Garry gondoskodik, kosztümökkel és saját feldolgozású dalokkal hívják fel a közönséget az együtt éneklésre és az asztalon táncolásra.

Alternatívák: rock élőzene a Motodromnál vagy nagy tábortűz gitárral.

 

Végül, de nem utolsó sorban a korábbi évekhez hasonlóan a BMW Motorrad Days során megismerkedhetünk a bajor szabadtéri konyha finomságaival, illetve a szakemberek által csapolt sörrel. Ropogós grillcsirke, disznósült, frissen sült perec, sült oldalas, Leberkäse, hamburger vagy csak egyszerűen egy Curry-Wurst – a Feinkost Käfer profi vendéglátósai ismét várják a látogatókat.

 

És a ráadás: A Rhino Tours idén is szervez motoros túrát Budapestről Garmisch-Partenkirchenbe. A mintegy 2000 kilométeres, 6 napos túra során a csapat ellátogat a müncheni BMW Múzeumba is, sőt a résztvevők az Alpok és a Dolomitok szerpentinjein kipróbálhatják az R 1200 GS és az új R 1200 RS modelleket is. A túráról további információ itt található: http://rhinotours.hu/tura/163-bmw+roadmasters+motoros+tura/

 

Make Life a Ride. Várunk Garmisch-Partenkirchenben!


 
Cikk kereső
kereső betöltése...

Termék kereső
kereső betöltése...HIRDETÉS

 
 
 
 • Aprilia
 • BMW
 • Ducati
 • Gilera
 • Honda
 • Husqvarna
 • Hyosung
 • Kawasaki
 • Keeway
 • KTM
 • Kymco
 • Malaguti
 • Moto Guzzi
 • Peugeot
 • Piaggio
 • Qlink
 • Suzuki
 • Triumph
 • Vespa
 • Yamaha
Google Google FaceBook

Twitter Youtube

copyright © All Rights Reserved 2010 - 2019 Minden jog fenntartva!
Az oldalon található összes tartalom bármilyen másolása vagy felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.