tovább >>>
Főoldal | Email | Belépés napja. Keresés itt:
   Minden motor A-Z Hírlevél | Médiaajánlat | Impresszum

A Schmidt Racing spanyol világbajnoka végül a 13. pozíciójával három pontot szerzett, míg Chrobák János hat helyet javítva rajtpozíciójához képest végül a 21. helyen zárt Assenben
2016.04.18

A szélsőséges időjárási viszonyok voltak a legnagyobb ellenfelei a Supersport világbajnokság mezőnyének. A Schmidt Racing Team két versenyzője végül célba ért a piros zászlóval is megszakított futamon, és Nicolas Terol 13. helye miatt ezúttal sem maradt vb-pontok nélkül. A csapat magyar pilótája, Chrobák János életében először versenyzett Assenben, ennek tudatában nem rossz teljesítmény, hogy a rajthelyéhez képest hat pozíciót javítva végül a 21. helyen zárta a meglehetősen flúgos futamot.

A nehézségek ellenére eddig jól szerepel Assenben a Schmidt Racing két pilótája
2016.04.16

Az igencsak szélsőséges időjárási viszonyok ellenére a Schmidt Racing Team eddig nem okozott csalódást a motorozás Mekkájának tartott Assenben, a Supersport világbajnokság negyedik állomásán. A csapat spanyol világbajnoka, Nicolas Terol és magyar pilótája, Chrobák János egyaránt jelentősen feljavult a délutáni szabadedzés végéig, és mindketten úgy vélik, ha szombaton száraz körülmények között rendezik az időmérőt, akkor mindketten jelentősen előrébb léphetnek jelenlegi pozíciójukból.

A H-MOTO TEAM az EJC második fordulójában
2016.04.15

A hétvégén újabb forduló elé néz a H-MOTO Team apraja-nagyja, az EJC második fordulójában érdekelt Kis Viktória és Bódis Richárd, valamint az ADAC KTM versenysorozatban idén rajthoz álló Kovács Bálint személyében

Ezúttal Vallelungában tesztelt a CIV National Trophy 600 kategória májusi szezonnyitójára készülő 25 éves motoros
2016.04.13

Amíg az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában versenyző és a gyorsaságimotoros-világbajnokságon is debütáló Gyutai Adrián ezúttal a májusi szezonnyitó helyszínén, Vallelungában tesztelt az elmúlt hétvégén. A Korda Racing versenyzőjét alaposan meglepte az olasz csapata, ugyanis a versenymotorján kívül ezúttal a tartalékmotorját is kipróbálhatta. Adrián rengeteg kört tett meg, és mind ő, mind pedig főmérnöke, Carlo Corradini is elégedetten nyilatkozott a közös munkával kapcsolatban.

A kvalifikációt sem élték túl a csapat versenyzői a tököli Sebesség Fesztiválon
2016.04.11

A múlt hétvégén kezdetét vette a hazai drift bajnoki szezon. A sportág hazai legjobbjai a Sebesség Fesztiválon csaptak össze először a 2016-os idényben, ami igencsak balszerencsésen végződött a Tomracing Motorsport két versenyzője, Radák „Radír” János és Tápai Attila számára.

Lehull a lepel az Open Road Fest utolsó fellépőiről is
2016.04.08

Elérkezett a várva várt pillanat, és végre a teljes line-up-ról lehull a lepel! A fesztivál zenei repertoárjában nincs hiány az acélos rockzenéből sem a blues-ba hajló dallamokról. Vagány fellépők, fülbemászó dallamok, hajnalig tartó bulik, de a java még hátra van, következnek az utolsó nagy nevek!

A 04GEN Dizájn Koncepció a Vietnami Motorkerékpár Show-n
2016.04.07

A Yamaha Motor bemutatja a 04GEN-t az első Vietnami Motorkerékpár Show-n – a „kifinomult dinamizmus” tervezési filozófiájára épülő negyedik koncepciómodelljét

Kalandor kerestetik – főnyeremény egy álomutazás
2016.04.05

Kaland, felfedezés, és egy feledhetetlen nyeremény. A Harley-Davidson 2016 tavaszára meghirdette Discover More kampányát, a tét nem más, mint 5000 euró és egy életre szóló élmény, amiről mindig is álmodtál. Készen állsz?

Kis Viktória és Bódis Richád is pontszerző volt Spanyolországban
2016.04.04

Lezajlott az EJC bajnokságának első fordulója, a Motorland Aragon technikás versenypályán. A Superbike világbajnokság nívós betétfutamaként ismert sorozat spanyolországi nyitóhétvégéjén a H-MOTO Team remekül szerepelt, Kis Viktória és Bódis Richárd lévén kategória 4. és abszolút 7. helyet szerzett. A futam után a pilóták az első benyomásokat feldolgozva meséltek érzéseikről:

Superbike Világbajnokság - Spanyolország, Motorland Aragon 2016. április 2.
2016.04.03

Az aragoni versenyhétvége második napját a legnagyobb kategóriában versenyzők kezdték 8:45 órakor, amikor még elég hideg volt, de később egyre szebb lett az idő. És nemcsak az időjárás kapcsán volt elmondható a pozitív irányba mutató változás, hanem Sebestyén Péter is határozott javulást érzékelt motorjának beállítása terén. Mindez időeredményén is megmutatkozott, sőt, a harmadik szabadedzés után további 2 másodpercet sikerült gyorsulnia, ami mindenképpen azt jelzi, hogy minél ideálisabbak a setupok, akkor bizony rajta nem múlik, hogy azt ki is hozza Yamahájából. A délután 13 órai 18 körös versenyt a 23. helyről kezdte. A rajtja nem sikerült túl jól, de nagyon gyorsan ledolgozta az ott összeszedett hátrányt, majd megérkezett egy kisebb bolyra, akikkel végig nagy csatában volt és folyamatosan ment az oda-vissza előzgetés. Az utolsó körben tudatosan készült arra, hogy hol fogja megelőzni az előtte haladó egyik Kawasakis versenytársát, aki végül visszavette a helyét és 55 századdal bejött elé, így Péter a 19. helyen ért célba. A magyar csapat másik versenyzője, Tóth Imre 20. lett.

Sebestyén Péter beszámoló - SBK Motorland Aragon, 1. nap
2016.04.02

Spanyolország, Motorland Aragon 2016. április 01.

A H-MOTO Team pilótái Aragonban várják a zöld jelzést
2016.04.01

Pénteken, a Superbike világbajnokság EJC betétfutamának első szabadedzésével elindul a H-MOTO Team felnőtt különítményének szezonja is. Az idei évben, az EJC sorozatban két versenyzővel rajthoz álló magyar csapat a spanyolországi Motorland Aragon pályán kezdi meg remélhetően sikeres szereplését. Az elmúlt időszak tesztjei után ezúttal már az éles, óra elleni küzdelem lesz terítéken.

Karthago, a rock zene Harley Davidsonja
2016.03.31

Alagsori dohos pincéből a világot jelentő deszkákra, az ismertségből a világhír felé. Szigeti Ferenc a Karthago fontembere bepillantást engedett mindenapjaiba, és megosztotta miben rejlik a siker kulcsa, sőt! Azt is elárulta, hogy két új dal van készülőben, melyek elsőként az Open Road Fest színpadán debütálnak!

EJC teszt a H-MOTO Teammel
2016.03.31

A héten ténylegesen megkezdődött az érdemi munka a H-MOTO Team felnőtt versenyzői számára is, Kis Viktória és Bódis Richárd a spanyolországi Circuito de Calafat aszfaltcsíkján rótta a köröket. A European Junior Cup kollektív tesztjén tapasztaltakról kérdeztük őket.

Hat év után nyugdíjba küldte hű társát a négyszeres abszolút bajnok rallye-versenyző, aki a hétvégi Eger Rallye-n győzelemmel kezdené a bajnoki címért folyó hadjáratát
2016.03.30

Befejeződött a felkészülési időszak a magyar rallyesport világában, Kazár Miklós szeme előtt már a hétvégi Eger Rallye lebeg. A korábbi négyszeres abszolút bajnok számára számos újdonságot hozott eddig is a szezon, ám az állandó vele kapcsolatban, hogy továbbra is minden versenyen nyerni szeretne. Navigátorával, Ferencz Ramónnal egyértelműen a bajnoki cím visszaszerzését tűzték ki célul, aminek valóra váltásához kizárólag a győzelemért mennek Egerbe is.

H-MOTO Team – Pályán és plázában
2016.03.30

Amíg más a húsvét megülésére készülődött, addig a H-MOTO Team versenyzői a szélrózsa több irányába szétszóródva tettek eleget a versenyzéssel kapcsolatos „kötelességeiknek”. Vincze Hanna az utánpótlás dragbike bajnokság nyitófordulóján vett részt, míg Györfi Alen a kecskeméti Malom Centerben népszerűsítette a magyar gyorsasági motorsportot!

A Harley épített versenygépe is a Budapest Motor Show-n debütált
2016.03.21

Csillogó vasak, gyönyörű lányok, több ezer érdeklődő – nagy sikerrel zajlott le a hétvégén a szakma és a motoros közösség idei első nagy összejövetele, a Budapest Motor Show. A Harley-Davidson standnál nem csak a 2016-os modellekben, de a szebbnél szebb lányokban is gyönyörködhettek az érdeklődők. A kiállítás fókuszában egy igazi különlegesség, a nemzetközi Battle of the Kings versenyre épített Custom Iron 883, egy minden ízében sportos, vagány gép állt, amely a kiállításon debütált élőben először.

A misanói hivatalos teszten kezdi meg a 2016-os szereplését az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában a 25 éves motoros
2016.03.21

Újabb nagy lépést tehet álmai megvalósításához vezető úton Gyutai Adrián. A tavaly az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában versenyző és a gyorsaságimotoros-világbajnokságon is debütáló paksi gyorsasági motoros új csapatában, a Korda Racing színeiben gurul pályára a hétvégén, hogy a hivatalos misanói teszttel megkezdje immár második szezonját az olasz bajnokság (CIV) National Trophy 600 kategóriában. A cél nem változott, Adrián szeretné megnyerni 2016-ban a sorozat bajnoki címét.

MotoFly Wear szemüvegek bukósisakos viseléshez
2016.03.16

A 2016-os AMTS Budapest Motor Fesztivál egyik újdonsága a MotoFly Wear standja: itt debütál a világon az első szemüveg- és napszemüveg család, amit kifejezetten motorosoknak terveztek. Aki próbált már szemüveget beerőltetni a bukósisak alá, az tudja, hogy az éleslátásért meg kell szenvedni: a hagyományos szemüvegek viselése igen fájdalmas élmény lehet motorozás közben. Az új fejlesztéssel viszont biztonságosabbak, és kényelmesebbek lesznek a hosszabb túrák is!

A harmadik sorból, a nyolcadik rajtkockából vághat neki a vasárnapi, thaiföldi futamnak a Schmidt Racing Team spanyol világbajnoka
2016.03.13

Folyamatosan javuló köridők után komoly előrelépés tapasztalható a Schmidt Racing Team és spanyol világbajnoka, Nicolas Terol thaiföldi teljesítményében. Az idei második Supersport vb-futamon a hispán motoros a harmadik sorból vághat neki a versenynek, és reményei szerint képes lesz a legjobbakkal csatázni vasárnap. Terol és a csapata abban bízik, hogy az idénynyitó után Thaiföldről is pontokban gazdagon távozhatnak.

Räikkönen nyomában a magyar versenyzők
2016.03.13

A Ferrari pilótájának nyomába lépett Kovács Nikolett gyorsasági motorversenyző és Szabó Krisztián rallycross pilóta. Igaz nem a Formula-1-es pályákon, hanem az ausztriai Westendorfban, ahol közösen motoros szánoztak a havas lejtőkön.

Ismét bejutott a Superpole 2-be a Schmidt Racing Team spanyol világbajnoka, aki tovább javítana jelenlegi hetedik helyén a szombati időmérőn
2016.03.13

Az idei Supersport világbajnokság második, Thaiföldön rendezendő futamán akár meglepetést is okozhat a Schmidt Racing Team. A pénteki napon ugyanis minden az elképzelt tervek szerint alakult, és a csapat spanyol világbajnoka, Nicolas Terol a hetedik helyet szerezte meg mindkét szabadedzésen, azaz ismét bejutott a Superpole 2-be. A csapatvezetés és a motoros is úgy érzi, ha sikerül a szombati időmérő előtt tökéletesen kijavítani az MV Augusta motorfék gondjait, az sem elképzelhetetlen, hogy a spanyol versenyző az első két sorba kvalifikálja magát a vasárnapi futamra.

A váltószenzor meghibásodása miatt el sem tudott indulni a thaiföldi futamon a Schmidt Racing Team spanyol világbajnoka
2016.03.13

Az idei Supersport világbajnokság második, Thaiföldön rendezendő futamán utolérte a végzet a Schmidt Racing Team-et. A csapat spanyol világbajnoka, Nicolas Terol ugyanis a felvezető kör végén a bokszba hajtott, és a váltószenzor meghibásodása miatt már a rajt előtt fel kellett adnia a versenyt. Pedig a hispán motoros a nyolcadik pozícióból indulhatott volna, és az addigi időeredmények alapján mindenki bízott abban, hogy akár a legjobbakkal is képes lesz felvenni a versenyt. A csapatvezetés és a pilóta is nagyon elkeseredett, ugyanakkor már a következő, európai futamon szeretnék kiküszöbölni a csorbát.

BMW RR Days 2016 - Motorrozz Troy Corserrel a brnói versenypályán
2016.03.10

A BMW Motorrad Central and Southeastern Europe és a BMW Motorrad Austria immár ötödik alkalommal rendezi meg az RR Days motoros pályanapot. Az eseményre idén május 18-19-én kerül sor annak tradicionális helyszínén, Brnóban. A MotoGP-ből és Superbike VB-ről is ismert versenypályán a résztvevők az BMW S 1000 RR modellt is tesztelhetik, sőt akár Troy Corserrel is motorozhatnak.

Dögös, rockos, vérpezsdítő? Open Road Fest Tribute aréna!
2016.03.02

Az Open Road Fest Tribute arénája rock muzsikától lesz hangos, ahol napnyugtától-napkeltéig garantáltan forró lesz a hangulat, és nem csak a nyár melegétől! Ha szomjazod a pengetős zsigerig hatoló hangját, a testedet átjáró dob ritmusát és mindezt autentikus körítésben élveznéd, akkor ott a helyed az első sorban!

A nehézségek ellenére is az öt pontot jelentő 11. helyen zárt a Schmidt Racing Team spanyol világbajnoka az idei szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon
2016.02.28

Amíg a szombati nap nem az elképzelések szerint alakult a Schmidt Racing Team és spanyol világbajnoka számára, addig a vasárnapi futamon már minden rendben ment, így Nicolas Terol a 11. helyen végezve öt ponttal kezdte meg idei vb-hadjáratát. A pilóta és a csapat is abban bízik, hogy már a két hét múlva sorra kerülő thaiföldi versenyen előrébb léphetnek mind a technika, mind pedig a helyezés tekintetében.

Elektronikus és fékproblémák nehezítették a Schmidt Racing Team spanyol világbajnokának szombati napját
2016.02.28

Nem az elképzelések szerint alakult a Schmidt Racing Teamnek és spanyol világbajnokának, Nicolas Terolnak a szombatja a Supersport világbajnokság nyitó futamán, az ausztrál Phillip Islandon. Az új szabályok szerint megrendezett időmérőn Terol a Superpole2-ben körözhetett, és elektronikus és fékproblémák miatt a 11. rajtkockát tudta megszerezni. A pilóta és a csapat is abban bízik, hogy a holnapi futamra megszűnnek a gondok, és pontokban gazdagon zárják az idei első versenyt.

Délkelet-Ázsia köszönti a BMW Motorrad International GS Trophy 2016-os mezőnyét
2016.02.26

26.02.2016 Sajtóközlemény Már csupán néhány nap van hátra az ötödik BMW Motorrad International GS Trophy rajtjáig, amely az egyedülálló versenysorozat eddigi legnagyobb volumenű felvonásaként 2016-ban Délkelet-Ázsiába kalauzolja a résztvevőket. Idén a mezőny 19 csapatának 57 indulójával (egy csapat három főből áll) a világ nem kevesebb, mint 25 nemzete képviselteti magát az egy héten át tartó megmérettetésen

Amikor bajba kerülsz a motoroddal
2016.02.26

Ne legyen rá szükséged

Jövőre megjelenhet a háromkerekű MT-09
2016.02.24

A Tokio Motorshow után a milánói EICMÁN is bemutatott modell széria gyártására hamarosan sor kerülhet.

Újabb infók a Yamaha MT-10-ről!
2016.02.23

A milánói motorkiállításon bemutatott legújabb MT-ről újabb információkat tudunk meg. Többek között a eddig nem ismert technikai adatok, magyarországi megjelenés dátumára és az árára is fény derült.

Összeállt az idei költségvetés, így újra megpróbálja elhódítani az Európa-bajnoki címet a Tomracing Motorsport driftversenyzője
2016.02.22

A tavalyi, meglehetősen balszerencsés szezont követően már-már úgy nézett ki, hogy visszavonul a drift háromszoros Európa-bajnoka, Kerényi Ádám. Nos, azóta jelentősen megváltozott a helyzet, és a Tomracing Motorsport versenyzőjének nemcsak az anyagi háttere állt össze, de már készül a 2016-os új autója is, amivel ismételten az összetett győzelmet célozza meg.

Új hivatalos videó a 2016-os WorldSBK YZF-R1-ról .
2016.02.15

A Pata Yamaha Official WorldSBK Team bemutatja az új superbike speciális YZF-R1-et.

Tavaszváró kedvezmények a BMW Motorradnál
2016.02.15

Az utóbbi napok tavaszias időjárását látva nincs igazi motoros, akinek ne pezsdült volna fel a vére. Bár valószínűleg néhány hetet még várnunk kell a kellemes motoros időre, a felkészülést már most elkezdhetjük, hogy a tavasz első hétvégéjén azonnal felpattanhassunk motorunkra.

BMW Motorrad Test-Camp Almeria
2016.02.15

Az andalúziai Almería régióhoz tartozó Mojácar városa minden évben az „Indalo de Oro” elismeréssel díjazza azon szervezeteket vagy magánszemélyeket, akik jelenlétükkel és tevékenységükkel sokat tettek a városért és a régióért. A város most a BMW-t is kitüntetésben részesítette a BMW Motorrad Test-Camp Almeria rendezvény által a turizmus előremozdításában elért érdemei végett.

Elkészült a BMW M2 MotoGP Safety Car
2016.02.15

A 2016-os idénytől új biztonsági autó lép a BMW M4 MotoGP Safety Car helyébe a kétkerekű versenysportok királykategóriájában: a BMW M divízió tervezőmérnökei mélyreható módosításokat hajtottak végre a BMW M2 Coupé modellen, hogy a MotoGP™ március 20-i szezonnyitóján már a vadonatúj BMW M2 MotoGP Safety Car állhasson a leggyorsabb motorkerékpár-pilóták biztonságának szolgálatába.

Talmácsi Gábor, a Shell kenőanyagok nagykövete
2016.02.07

Shell kenőanyagok: „Jövőbe vezet” A Shell kenőanyagok magyarországi importőre és forgalmazója, az Orbico Hungary Kft. tovább bővítené jelenlétét a hazai kenőanyagpiacon, professzionális szinten, a legmodernebb termékekkel kiszolgálva a legkülönfélébb ügyféligényeket. A fokozott magyarországi piaci szereplés mellett a csúcsminőségű Shell kenőanyagokról, a különleges GTL (gas-to-liquid, vagyis földgázból alapolaj előállítás) technológiáról, valamint a világon egyedülálló katari Shell GTL üzemről volt szó a február 4-i sajtótájékoztatón, melynek során a Shell hivatalos keretek között megválasztotta nagykövetének Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotor-versenyzőt. A sajtótájékoztatón Talmácsi Gábor mellett jelen volt Kerekes László, az Orbico ügyvezető igazgatója, Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok üzletágvezetője, valamint Samuel Redondo, a Shell regionális marketing menedzsere.

H-MOTO Team díjeső a MAMS Ceremónián!
2016.02.02

Az elmúlt hétvégén tartották a Magyar Motorsport Szövetség díjátadó ünnepségét, melyről a H-MOTO Team versenyzői sem hiányozhattak. A csapatból hárman is megtiszteltetésben részesültek, Vincze Hannát a legjobb utánpótlás, Kis Viktóriát a legjobb hazai női, Györfi Alent pedig a legeredményesebb stock 600 versenyzőként értékelték.

A HARLEY-DAVIDSON LOW RIDER S ÚJ TÁVLATOKAT NYIT A CRUISEREK TELJESÍTMÉNYE TERÉN
2016.01.28

Az új, nagy teljesítményű cruisert a Screamin’ Eagle ereje és a lecsupaszított stílus jellemzi

A CVO PRO STREET BREAKOUT AZ AMERIKAI ERŐMOTOROK SZÉLSEBES FAJTÁJÁT KÉPVISELI
2016.01.28

MILWAUKEE (2016. január 28.) – A 2016-os CVO™ Pro Street Breakout® modell bevezetésével a Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO)™ újraírja a gyári custom motorok stílusára vonatkozó gyári irányelveket. Ez egy olyan limitált szériájú modell, amely a dizájn és a részletek szem előtt tartásával, a legmodernebb fényezési technikákat és textúrákat felhasználásával egy új, sötétebb tónusú külsőt vezet be a motorosok szótáraiba. A lüktető versenyszellemmel megáldott CVO Pro Street esetében az intenzív teljesítmény hosszúkás, erőteljes külsővel párosul, amely az amerikai utcai versenygépek jellemzője.

Jogi könnyítés motorok szállításához
2016.01.27

Ezentúl már több motort is szállíthatsz erre alkalmas utánfutón, amennyiben az új B96-s kategoríájú vizsgát leteszed.

A márciusi Auto, Motor és Tuning Show-n már az új Dragaccsal lesz jelen a Tomracing Motorsport versenyzője
2016.01.22

Noha nagy reményekkel vágott neki Kohári Zoltán az elmúlt szezonnak, a rengeteg technikai gond miatt a Tomracing Motorsport versenyzője úgy érzi, pályafutása legrosszabb idényét hagyta maga mögött. Ám minden rosszban van valami jó, hiszen sikerült megtalálni, mi is okozta ezeket a hibákat, így a korábbi magyar bajnok és csapata azon dolgozik, hogy a márciusi Auto, Motor, és Tuning Show-ra elkészülhessen a vadonatúj Dragacs. Amennyiben összejön az anyagi háttér, mindenképpen szeretné megmutatni magát és autóját az idei Európa-bajnoki sorozaton.

A rock fenegyerekei, a Helloween és a The Sweet érkezik az Open Road Fest-re
2016.01.15

2016-ban két ikonikus zenekar lép fel az Open Road Fest színpadán. Két banda, amely vastag betűkkel írta magát be a rock-történelembe, akiket nem gyakran láthat a magyar közönség, de most Alsóörsön ott lesznek velünk. Ha szereted a dögös rock zenét, a gyönyörű motorokat, és egy nagyot buliznál a metál és rock Isteneivel, akkor biztos, hogy ott a helyed az első sorban.

Sajtóközlemény
2016.01.05

A BMW Motorrad bemutatja: lézervilágítás és bukósisak Head-Up Display – innovatív koncepciók a motorozás fokozott biztonsága szolgálatában

Remekül sikerült az autó beállítása a Maximmun Racing Team pilótájának, így győzelemre tör a Hungaroringen rendezendő 17. Szilveszter Rallye-n
2015.12.28

Noha már véget ért az idei bajnoki szezon, Kazár Miklós kőkeményen készül az év végi záró versenyre, a 17. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-ra. A december 28-29-i óévbúcsúztatón Maximmun Racing Team versenyzője szeretné szépen zárni a 2015-ös idényt, és váltott navigátorok segítségével is szeretne a Mitsubishi volánja mögött maradandót alkotni.

Ezúttal a nagyfőnök sikeréért izgulhat a 17. Szilveszter Rallye-n a Schmidt Racing teljes csapata
2015.12.28

Valamennyi célját teljesítette a Schmidt Racing a 2015-ös esztendőben, hiszen a gyorsasági motorsportban a Chrobák János, Juhász Dávid duó nemcsak megnyerte az Alpok Adria, az IMRC és a Magyar Bajnokságot a Supersport és a Superstock 600-ban, hanem a Supersport-világbajnokságon is pontszerzéssel mutatkozott be. Ezúttal ismét négykerékre vált a csapat, és a 17. Szilveszter Rallye-n a Sebestyén Roland, Istovics Gergő duó feladata lesz, hogy feltegye a csapat szereplésére a koronát. A december 28-29-én rendezendő óévbúcsúztató versenyen Sebestyén Roland a megszokott Mitsubishi volánja mögött tér vissza az aszfaltra.

Jövőre már a világ-, és Európa-bajnokságon is megmutatná magát a Tomracing Motorsport stuntridere
2015.12.25

Szinte maradéktalanul elégedett Kulman Miklós, a Tomracing Motorsport stuntridere az idei szezonban nyújtott teljesítményével és a magyar bajnokságban elért összetettbeli harmadik helyével. Mint elárulta, már elkezdett dolgozni a jövőre bemutatandó új trükkökön, és abban bízik, hogy 2016-ban képes lesz előrébb lépni. Kulman Miklós úgy döntött, amennyiben az anyagi háttere lehetővé teszi, a hazai bajnokságon kívül a világ-, és Európa-bajnokságon is megméretné magát.

Rekordszámú csomagot kézbesített a Harley Mikulás
2015.12.21

Rekord mennyiségű ajándék, a Fashion Street-en végighaladó motoros Mikulás, a motorosok jó szíve és önzetlen szeretete újra megmutatkozott. Mindenkit magával ragadott péntek este vidámságával a Harley Mikulás!

A Tomracing Motorsport két driftversenyzője, Radák „Radír” János és Tápai Attila felemásra értékeli a 2015-ös szezont
2015.12.20

Noha némileg elmaradt az év elején megfogalmazott céloktól Radák „Radír” János és Tápai Attila, a Tomracing Motorsport két driftversenyzője bizakodva tekint a jövőbe. Mindketten több bajnokság küzdelmébe is belekóstoltak – Radír és Attila a Drifted Országos Drift, illetve az MNASZ Országos Drift Bajnokság néhány futamán állt rajthoz – és abban bíznak, hogy az idei tapasztalatok jövőre sokat segítenek majd nekik. Kettejük közül a korábbi magyar bajnok, Radák „Radír” János a sportáguk két ünnepén is főszerepet vállalt. Természetesen már gőzerővel dolgoznak a jövő évi fejlesztéseken, ám arról még nem döntöttek, melyik hazai bajnokságban mérettetik majd meg magukat, illetve beneveznek-e valamelyik nemzetközi sorozat küzdelmeibe.

Idén már nem megy Katarba Kis Viktória
2015.12.15

Vasárnap este e-mailt küldött a katari szövetség a QSS versenysorozat meghívott versenyzőinek, többek között Kis Viktóriának is, melyben megköszönték a pilóták eddigi részvételét és sok sikert kívántak számukra a további versenyeikhez, más bajnokságokban. A levél indoklást nem tartalmazott.

Sajtóközlemény
2015.12.11

Mérföldkőhöz érkezett az intelligens közlekedés innovációja – a holnap mobilitása biztonságosabb, mint valaha

Újabb elismerésben részesült a Tomracing Motorsport
2015.12.03

Idén már a második elismerést vehette át a Tomracing Motorsport, miután júniusban a Bisnode nemzetközi cégminősítő hazánk pénzügyileg egyik legstabilabb vállalkozásaként jellemezte a csapatot működtető gazdasági társaságot, míg most az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ tanúsítványa alapján kiérdemelte a Megbízható cég elnevezést.

A Dunlop élversenyzőjeként folytatja tovább 2016-ban is az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában a Tomracing Motorsport Team pilótája
2015.11.27

Újabb nagy lépést tehet álmai megvalósításához vezető úton Gyutai Adrián. Az idén az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában versenyző és a gyorsaságimotoros-világbajnokságon is debütáló paksi gyorsasági motorosnak továbbra is minden támogatást megad a Dunlop. A gumigyártó cég nemcsak, mint élversenyzőjét segíti a 2016-os szezonban a Tomracing Motorsport Team pilótáját, hanem mindent megtesz azért, hogy egyrészt olasz bajnok lehessen, másrészt folytatódjon a világbajnoki szereplése.

Early Bird jegyvásárlás indul! 2016-ban is ’Feel the Freedom’!
2015.11.26

2016-ban újra fesztiválozunk, az Early Bird bérletek már 15 000 Ft-ért kaphatóak. „Aki korán kel, aranyat lel” alapon, váltsd meg kedvezménnyel útleveled a 17. Open Road Fest-re!

Sajtóközlemény
2015.11.16

A modelloffenzíva folytatódik - a BMW Motorrad a 2015-ös EICMA motorkiállításon

Végre megérkezett Rossi leendő ellenfele.
2015.10.29

A Tokióban megrendezett Motor Show-n bemutatták a jövő versenyzőjét.

HONDA CRF1000L Africa Twin - 2016
2015.10.16

Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2015. október 16. Összegzés: Akárcsak a nagy sikerű elődök, az új Africa Twin is a „bárhová eljuthatsz” filozófiát képviseli. Innovatív és erős, soros, kéthengeres erőforrását könnyű, kiváló futóműre ültetett váz öleli körbe, aszfaltos és terepes túrákra, valamint hétköznapi utakra egyaránt alkalmassá téve a típust. Az alapmodell mellett két különleges kivitelt is kínál a Honda. Az egyik kikapcsolható hátsó blokkolásgátlóval és kipörgésgátlóval (Honda Selectable Torque Control - HSTC) érkezik, a másiknál ezeken felül a - Honda által fejlesztett, off-road üzemmóddal ellátott - DCT váltó is az alapfelszereltség része.

Pontszerzéssel és összetettben a 13. hellyel zárta első olasz bajnoki szezonját a National Trophy 600-as kategóriában a Tomracing Motorsport pilótája
2015.10.12

A hétvégén, Mugellóban zárta első teljes szezonját a 2015-ös olasz bajnokság National Trophy 600 Supersport kategóriájában Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport versenyzője bravúrosan szerepelt a legendás pályán, és nagy csatában a 12. helyen végzett a futamon, ami a hivatalos végeredményben a 7. pozíciót jelentette a számára, hiszen az összetettben nem számítanak bele a szabadkártyások eredményei. A 24 éves paksi pilóta az így megszerzett 18 pontjával az összetett 13. helyén végzett.

Sajtóközlemény
2015.10.11

A Honda Motor Europe örömmel mutatja be a modellfrissítésen átesett CBR500R-t. A 2013-ban piacra dobott, középkategóriás sportmotor fürgeségének és lendületes vonalvezetésének köszönhetően nem csak a nagyobb gépre váltó pilóták körében lett népszerű, hanem a sportos mindenest kereső, rutinos motorosok körében is.

Minden jó, ha a vége jó - Harley-Davidson Szezonzáró
2015.10.07

Október 3-án egy nagy családi összejövetellel búcsúztatták a Harley-Davidson motorosok a 2015-ös szezont. Szelfi botokat megszégyenítő, látványos felvonulással, rock and roll bulival és a Harley-sokra jellemző összetartással, jótékonysági akcióval tették felejthetetlenné az ünnepséget.

Sajtóközlemény
2015.10.01

Októbertől a 2012 és 2014 között gyártott S 1000 RR modellhez is elérhető az ABS Pro

Harley-Davidson Budapest Nyílt Nap
2015.09.21

Harcias Dark Custom modellek, az újonnan visszatért Road King, a Rushmore projekt által életre hívott Road Glide Special, teljesítménybeli és stílusbeli újításokkal gazdagított Harley-Davidson motorkerékpárok - szeptember 19-én a Harley-Davidson Budapest Bázisán Nyílt Nap keretén belül mutatták be a nagyközönségnek a legendás amerikai márka 2016-os modelljeit.

Hírlevél
2015.09.17

Ugyan az elmúlt hétvége nem volt tökéletes a H-MOTO versenyzői számára, de a csapat töretlen lelkesedéssel és odaadással készül az újabb kihívásokra. Ezen a hétvégén a legfiatalabb, és a legcsinosabb versenyzőjük száll harcba a dobogó legfelső fokáért.

Valenciai dupla futammal folytatja szereplését a Tomracing Motorsport versenyzője a King of Europe sorozatban
2015.09.17

A hétvégén a spanyolországi Valenciában csapnak össze egymással Európa legjobb driftesei a 2015-ös King of Europe sorozat hatodik állomásán. A háromszoros Európa-bajnok Kerényi Ádám nem titkoltan újabb sikerre készül, ugyanis a mostani dupla futamos megmérettetés előtti két versenyen nem talált legyőzőre. A Tomracing Motorsport versenyzője számára kedves emlékeket ébreszthet a helyszín, hiszen tavaly éppen itt koronázták harmadszor is Európa-bajnokká.

Balszerencsés évadzáró
2015.09.16

Nem úgy alakult a hétvégi szezonzáró, ahogy a H-MOTO Team tervezte, ugyanis mindkét bajnoki pozíció elúszott a versenyeken.

Harley-Davidson Open House
2015.09.15

Szabadság, önkifejezés, lázadó szellem, erőteljesség – a Harley-Davidson 2016-os modelljei megérkeztek és a hétvégén a nagyközönség előtt is bemutatkoznak, hogy meghódítsák a magyar motorosok szívét. Szeptember 19-én a Harley-Davidson Budapest Bázisán Nyílt Nap keretén belül ismerkedhetünk meg az újdonságokkal és jelentkezhetünk tesztvezetésre, hogy akár a mienk lehessen az „Egyszer egy életben” verseny fődíja, egy Harley-Davidson Dark Custom modell.

A 26. helyen zárta a TVR Vitali csapat pilótája a gyorsaságimotoros-világbajnokság Misanóban rendezendő Moto3-s vb-futamát
2015.09.13

Teljesítette a saját maga és a csapata által felállított elvárásokat élete első világbajnoki bemutatkozásán Gyutai Adrián, aki TVR Vitali olasz csapat pilótájaként a 26. helyen fejezte be a vasárnapi Moto3-as vb-futamot Misanóban. A 24 éves paksi motoros álma ezzel valóra vált, hiszen hatalmas élmény volt számára több mint 92 ezer néző előtt versenyezni. Egy biztos, élt a felkínált lehetőséggel, és az olasz csapat nem zárta ki a közös folytatást.

A pénteki mindkét szabadedzésen sikerült a limitidőn belül teljesítenie a TVR Vitali csapat pilótájaként a gyorsaságimotoros-világbajnokság Misanóban rendezendő Moto3-s vb-futamán
2015.09.13

Túl van élete első világbajnoki bemutatkozásán Gyutai Adrián, aki TVR Vitali olasz csapat pilótájaként ugyanis szabadkártyásként indul a szeptember 13-i Moto3-as vb-futamon futamon, amelyet Misanóban rendeznek. A 24 éves paksi motoros a pénteki két szabadedzésen teljesítette célját, és délelőtt, majd délután is limitidőn belül teljesített. Adrián úgy véli, a telemetriai adatok alapján jó irányba haladnak a beállításokkal, és bízik abban, hogy az időmérőn sikerül kvalifikálnia magát a vasárnapi futamra.

Motoros Family \
2015.09.11

A Mol Motoros Family egy új motoros pihenő kialakítását, létrehozását vállalta szeptemberre. Ennek átadását szeptember 12-én egybekötjük egy túrával, motoros programokkal, ökörsütéssel fűszerezett rendezvénnyel, melyre mindenkit szeretettel várunk. A rendezvény természetesen ingyenes, annyit kérünk, hogy itt facebookon, vagy az info@motorosfamily.hu e-mail címen jelezd részvételi szándékodat!

A TVR Vitali csapat pilótájaként 2011 után ismét lesz magyar versenyző a gyorsaságimotoros-világbajnokság a szeptember 13-i, Misanóban rendezendő Moto3-s vb-futamán
2015.09.11

A hétvégén immár megvalósíthatja álmát Gyutai Adrián. A TVR Vitali olasz csapat pilótájaként ugyanis szabadkártyásként elindulhat a szeptember 13-i Moto3-as világbajnoki futamon, amelyet Misanóban rendeznek. A 24 éves paksi motoros célja egyértelmű: megfutni az időmérőn a limitet, és vasárnap befejezni a versenyt. Utoljára magyar pilóta 2011-ben szerepelt a gyorsaságimotoros-világbajnokságon Sebestyén Péter személyében, aki a 125 köbcentisek között állt akkor rajthoz tíz futamon.

Elhunyt Bitter Sándor
2015.09.09

Mély fájdalommal és megdöbbenéssel tudatjuk, hogy tegnap este váratlanul elhunyt Bitter Sándor gyorsasági motorversenyző.

Álmaid Harley-Davidson®-ja közelebb van hozzád, mint azt gondolnád!
2015.09.07

Mindig is egy Harley-ra vágytál? Milliószor elképzelted, ahogy felülsz a nyeregbe, ahogy megszólal a jellegzetes V2-es, ahogy érzed a motorblokk lüktetését, majd húzol egy kövéret és átadod magad a szabadság élményének?

A HARLEY-DAVIDSON MOTORJAI 2016-BAN EGYRE SÖTÉTEBBEK ÉS ERŐTELJESEBBEK
2015.09.01

MILWAUKEE (2015.aug.23.) – Két új harcias Dark Custom modell, a vállalat történetének eddigi legerőteljesebb cirkálócsaládja, valamint a teljesítménybeli és a stílusbeli újítások széles skálája jellemzik a Harley-Davidson erőteljes új, 2016-os modelljeinek sorát.

A HARLEY-DAVIDSON DARK CUSTOM MOTORKERÉKPÁROK FELRÁZZÁK A LÁZADÓ SZELLEMET
2015.09.01

Kezdjük a fekete alappal. Vegyítsd lóerővel és szellemiséggel. Majd mindezt alakítsd az igényidnek megfelelően. A Harley-Davidson Dark Custom mozgalom a motorkerékpárt a mechanikai velejéig csupaszítja, a motorozási élményében pedig a lázadó szellem magját keresi: a szabadságot és az önkifejezést.

Oldalkocsis Találkozó
2015.08.23

A második, immár nemzetközivé duzzadt Oldalkocsis Találkozónak adott otthont a kiskunfélegyházi Parkerdő augusztus 13.-tól 16.-ig

A Tomracing Motorsport versenyzője a harmadik helyen végzett a Stunt Riding Bajnokság 2015-ös kiírásában
2015.08.23

A kunmadarasi repülőtér aszfaltján csaptak össze idén utoljára a nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokat bemutató versenyzők, vagyis a stuntriderek. A Tomracing Motorsport színeit képviselő Kulman Miklós az ötödik helyen kvalifikált, ám idén nem először produkált látványos döntőbeli show-jának köszönhetően felállhatott a dobogó legalsó fokára. A motoros kaszkadőr az összetettben is ebben a pozícióban zárt.

A Tomracing Motorsport versenyzője szeretné megőrizni helyét a legszűkebb bajnoki elitben a kunmadarasi záró fordulót követően
2015.08.15

Az utolsó bajnoki fordulót rendezik meg a nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokat bemutató versenyzők, vagyis a stuntriderek számára. A kunmadarasi repülőtér aszfaltján csapnak össze a motoros kaszkadőrök, ahol a Tomracing Motorsport színeit képviselő Kulman Miklós azzal a céllal mutatja majd be trükkjeit a remélt szépszámú közönségnek, hogy összetettben a legszűkebb elit tagjaként zárhassa az idei szezont. Hogy ez pontosan melyik fokát jelentheti a dobogónak, a hétvégén kiderül…

A jövőre nézve rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb a Tomracing Motorsport versenyzője az elmúlt hétvégi NitrOlympx-en
2015.08.14

Gyorsulási megmérettetések legnagyobb versenyére került sor az elmúlt hétvégén: Hockenheimben ismét megrendezték az Év futamát, a NitrOlympx-et, ahol a magyar színeket ezúttal is Kohári Zoltán és a 3000 lóerős aszfaltszaggatója, a Dragacs képviselte. A nagy megmérettetés rengeteg tapasztalatot hozott a Tomracing Motorsport versenyzője számára, aki annyit elárult, immáron annyira erős a Dragacs motorja, hogy télen mindenképpen új kasztnit kap majd.

H-MOTO a Hungaroringen
2015.08.12

Augusztus második hétvégéjén került megrendezésre az Alpok-Adria versenysorozat hungaroringi futama, amely a vasárnapi versenynapon a H-Moto nyílt napja is volt

Meghalt egy motorversenyző a Hungaroringen
2015.08.09

A szlovén Berto Camlek a második Superbike futamon szenvedett halálos balesetet a Ringen az első kanyarban

A Tomracing Motorsport doyenje a Hungaroringen tér vissza az IMRC és a Magyar Bajnokság küzdelmeibe a júniusi hatalmas bukását követően
2015.08.07

Ezen a hétvégén a Hungaroring látja vendégül a legjobb magyar és közép-európai gyorsasági motorosokat, ugyanis most rendezik meg az Alpok-Adria, az IMRC és a Magyar Bajnokság utolsó előtti fordulóját. A versenyről természetesen nem hiányozhat a Tomracing Motorsport sem, a csapatot a Superstock 1000-es kategória 2013-as IMRC bajnoka, a június elején súlyosan bukó Fenyvesi Gábor képviseli majd.

A Tomracing Motorsport versenyzője az idei gondok után végre győzni szeretne a King of Europe angliai futamán
2015.08.06

Eddig az ellenfeleken kívül a saját autójának technikai problémáival is meg kellett küzdenie a háromszoros Európa-bajnok Kerényi Ádámnak, ám a 2015-ös King of Europe sorozat angliai futamán már mindenképpen dobogóra, annak is a legfelsőbb fokára szeretne felállni. Tavaly nyerni tudott Lydden Hill-ben a Tomracing Motorsport versenyzője, aki megígérte, a hétvégi futamon a gyorsaság mellett a látványra is odafigyel majd.

A Tomracing Motorsport versenyzője a TOP 16-ig jutott a King of Europe ausztriai futamán
2015.07.29

Nagy reményekkel vágott neki a múlt hétvégén az ausztriai futamnak a háromszoros Európa-bajnok Kerényi Ádám, azonban egy technikai hiba megakadályozta a Tomracing Motorsport versenyzőjét abban, hogy dobogóra állhasson a 2015-ös King of Europe sorozat harmadik állomásán. Kerényi Ádám nincs elkeseredve, és bízik abban, hogy a hiba kijavítása után a két hét múlva sorra kerülő angliai versenyen már a tudásának megfelelő helyen végez majd, és végre megteheti az első nagy lépést a történelmi címvédés felé.

A Tomracing Motorsport versenyzője újra dobogós esélyekkel várja a King of Europe ausztriai futamát
2015.07.25

Noha a múlt heti, lengyelországi hegyi futamot kénytelen volt kihagyni a háromszoros Európa-bajnok Kerényi Ádám, a Tomracing Motorsport versenyzője tökéletes önbizalommal várja a hétvégi ausztriai folytatást, amely a 2015-ös King of Europe sorozat harmadik állomása. Kerényi Ádám úgy véli, ha Greinbachban a tavalyi győzelme után idén ismét a maximumot tudja kiautózni magából, akkor nagy lépést tehet a történelmi címvédés felé.

Hétvégén tarolt a H-MOTO
2015.07.24

Ezúttal sem telt unalmasan a hétvége a H-MOTO Team számára. Győrfi Alen és Csányi Gergő kétszer is felállhatott a dobogóra, Kovács Bálint a 2. helyen végzett az IMRC Stock600-as kategóriájában. Robert Muresan pedig első helyen ért célba a román bajnokság második futamán. Kis Viktória, a H-MOTO Team női versenyzője sem tétlenkedett a hétvégén, hiszen ő egy 24 órás robogóversenyen vett részt.

A legendás imolai aszfaltcsíkon a pontszerzés reményében folytatja szereplését az olasz bajnokság National Trophy 600-as sorozat következő futamán a Tomracing Motorsport pilótája
2015.07.16

Ezúttal egy újabb, számára ismeretlen pályán, Imolában folytatódik a 2015-ös olasz bajnokság Gyutai Adrián számára. A 24 éves paksi motoros a világ egyik legerősebb sorozatának National Trophy 600 Supersport kategóriájában ezúttal az olasz MIF Factory 2015-ös Hondájával áll rajthoz. A Tomracing Motorsport versenyzője ezúttal részt vehet a csütörtöki teszteken, így van ideje összecsiszolódnia a motorjával, és megismerkedni a pálya vonalvezetésével.

Somosi Alexander jól teljesített a MotoGP-n
2015.07.12

Somosi Alexander remek versenyhétvégét teljesített a MotoGp betétfutamán, az ADAC Junior Cup sachsenringi versenyén, ahol több, mint százezer szurkoló előtt belekóstolhatott a MotoGP világába is. A pénteki első időmérőn a 9., a másodikon a 12.helyet szerezte meg a 29 fős mezőnyből. Így a 4. sorból várta a 15 körös verseny kezdetét. A rajtja nem sikerült igazán jól, így jónéhány pozíciót veszített, de 3 kör elteltével magára talált és rohamtempóban kezdte meg a felzárkózást és végül a 10. helyen intette le a kockás zászló.

Sajtóközlemény
2015.07.09

Parti után, parti előtt – alig zajlott le a BMW Motorrad Days, és máris itt a következő nagyszabású rendezvény. A színvonalas zene és a motoros kultúra, illetve a New Heritage életstílus szellemében, 2015 nyarán rendezik meg első ízben a Pure&Crafted Fesztivált Berlinben, a Postbahnhofnál. Az egyéni stílusú, kétnapos fesztivál igényes gitárzenével és kézműves dizájntárgyakkal, valamint a custom bike világának legjavával várja látogatóit. A Pure&Crafted Fesztivál főtámogatója a BMW Motorrad.

Kovács Bálint sikeres bemutatkozása
2015.07.07

A H-Moto legfiatalabb versenyzője – Kovács Bálint – a hétvégén a Hungaroringen csillogtatta meg tehetségét. Az azonos technikai feltételeket biztosító KTM ADAC Junior Cupon egy KTM RC390-es versenymotor nyergében a szenzációs negyedik helyezést érte el.

Talmácsi versenyzője a pódiumon!
2015.07.05

Hétvégén a Hungaroringen rendezték meg a Német Superbike bajnokság ötödik futamát. Az utánpótlás kategóriájában (ADAC Junior Cup) Somosi Alexander a Talmácsi Racing versenyzője fantasztikus küzdelemben a második helyen motorozott be a célba. A magyar versenyző az 5. rajtpozícióból indult, majd feljött a 3 helyre, de szenzációs hajrával végül a második helyen fejezte be a versenyt. Alexander számára egy nagy visszatérés volt a januári balesete után, és legjobb formáját motorozta a hétvégén. Az új motorral csak keveset, csupán három edzést tudott motorozni, de ennek ellenére kimotorozta a technikát. A kiváló eredmény miatt úgy döntött a menedzsment hogy a következő versenyre is lehetőséget ad Alexandernek hogy részt vegyen a futamon, amely a Német Sachsenringen kerül megrendezésre jövőhéten a MotoGp betétfutamaként.

TALMÁCSI TANÍTVÁNYA AZ 5. HELYRŐL INDUL A HUNGARORINGEN
2015.07.05

Somosi Alexander remek napot zárt ma az Adac Junior Cup két időmérő edzését követően a Hungaroringen. A számos finom hangolás meghozta az előrelépést a Talmácsi Racing versenyzője számára, aki egyre inkább érzi új versenygépének határait, ami megmutatkozott a köridőkön is, hiszen sikerült folyamatosan gyorsulnia, majd a kvalifikációt a 29 fős mezőnyből az 5. helyen zárta. Ez pedig remek előjel a holnapi futam előtt, mely 10:00 órakor startol.

A BMW Motorrad bemutatja a Dinamikus féklámpát
2015.07.04

A motorosok számára kimagaslóan fontos, hogy a közlekedés mögöttük haladó résztvevői észleljék fékezésüket. A BMW Motorrad ezért a „360 fokos biztonság” koncepciójának újabb fejezeteként kifejlesztette a Dinamikus féklámpát, ami az eddigieknél hatékonyabban figyelmezteti a mögöttes forgalmat az előttük haladó motoros fékezéséről.

A H-MOTO Team az IDM-versenyen is képviselteti magát
2015.07.04

A H-MOTO Team legfiatalabb motorversenyzője, a 13 éves Kovács Bálint ezen a hétvégén a német nemzeti bajnokság – az IDM – hungaroringi futamán méretteti meg magát.

TALMÁCSI TANÍTVÁNYA A HUNGARORINGEN VERSENYEZ
2015.06.30

Július 3-5. között a Hungaroring ad otthont a német bajnokság “Superbike IDM” sorozatnak, melynek betétfutamán az ADAC Junior Cup sorozatban magyar versenyző is rajthoz áll. Talmácsi Gábor ígéretes tanítványa, a most 15 éves Somosi Alexanderért izgulhat majd a magyar közönség. A Talmácsi Racing versenyzője sokat edzett az utóbbi időben és Talmácsi Gábor irányításával tudatos felkészülésen van túl. A hétvégi indulás remek lehetőség számára, hogy hazai pályán és hazai közönség előtt is bizonyíthassa rátermettségét.

A Dunlop Italia a remekül sikerült tesztnek köszönhetően felajánlotta a Tomracing Motorsport Team pilótájának, hogy szabadkártyával elindulhat a szeptember 13-i, Misanóban rendezendő Moto3-s vb-futamon
2015.06.30

Újabb nagy lépést tehet álmai megvalósításához vezető úton Gyutai Adrián. A Dunlop felkérésére egy Moto3-as vb-motort tesztelt hétfőn a misanói pályán, ahol az abroncsokon kívül, a gumigyártó cég által kifejlesztett vázat is kipróbálhatta. A Tomracing Motorsport Team pilótája több mint 120 kört teljesített a gyakorláson, amelynek a végén a Dunlop Italia felajánlotta, az általuk biztosított motorral szabadkártyásként elindulhat a szeptember 13-i Moto3-as világbajnoki futamon, amelyet Misanóban rendeznek.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő szerint hazánk egyik legstabilabb vállalkozása a Tomracing Motorsport
2015.06.26

Nem mindennapi elismerést kapott a Tomracing Motorsport. Ezúttal nem a versenypályán bizonyított a vállalkozás, hanem az üzleti életben. Az autó és motorsportban is jelen lévő csapat gazdasági hátterét és stabilitását vizsgálta egy nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján a Bisnode nemzetközi cégminősítő, és a méréseik alapján a Tomracing Motorsport a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike Magyarországon. Miklósy Tamás csapattulajdonos nagyon büszke a tanúsítványra, ami azt igazolja, vállalkozásuk azon magyar cégek közé tartozik, amelyek pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

BMW Concept Path 22: a határtalan szabadság érzése egy magával ragadó titok nyomában
2015.06.12

A páratlanul egyedülálló Wheels & Waves Fesztivál június 11-14. között idén immáron negyedik alkalommal ünnepli a franciaországi Biarritz-ban az egyedi motorkerékpárok, a szörfözés és a művészetek iránti szenvedélyt. A fesztivál kiváló lehetőségeket biztosít a rajongóknak és a látogatóknak arra, hogy eme különleges környezetben bemutassák egyéniségüket, a határtalan szabadság égisze alatt. A BMW Motorrad ezt a kivételes légkört most először egy saját stílusú scrambler bemutatásával színesíti: íme a BMW Concept Path 22.

Nem volt egyszerű
2015.06.12

Az European Junior Cup portimaói futama sajnos nem úgy sikerült a H-MOTO Team pilótájának, Kis Viktóriának, mint tervezte. Ugyanis Viki a hétvégén elvesztette vezető pozícióját.

A Tomracing Motorsport versenyzője váltógondokkal küzdött, és lemaradt a dobogóról a King of Europe franciaországi idénynyitó futamán
2015.06.12

Noha néhány pontot megmentett a háromszoros Európa-bajnok Kerényi Ádám, egy technikai probléma megakadályozta abban a Tomracing Motorsport versenyzőjét, hogy a 2015-ös King of Europe sorozat franciaországi idénynyitóján felállhasson a dobogóra. Kerényi Ádám nem fogja fel tragikusan ezt a kezdést, és úgy véli, még mindig nem kell lemondania a történelmi címvédésről.

Duplafutamos versenyhétvégével folytatja szereplését Mugellóban, az idei olasz bajnokság harmadik futamán a Tomracing Motorsport pilótája
2015.06.12

Egy duplafutamos hétvégével folytatódik Mugellóban a 2015-ös olasz bajnokság Gyutai Adrián számára. A 24 éves paksi motoros a világ egyik legerősebb sorozatának National Trophy 600 Supersport kategóriájában újabb pontszerzés reményében gurul a legendás pálya aszfaltcsíkjára. A Tomracing Motorsport versenyzője abban reménykedik, hogy sikerül túlszárnyalnia a tavalyi eredményét – a 10. pozícióból rajtolva a 11. helyen végzett – és sikerül tovább faragnia a hátrányából az elsőkhöz képest.

Halálos baleset a Man szigeteki versenyen.
2015.06.05

Petricola a 141. versenyző aki az életét vesztette az Isle of Man TT.-on.

A Tomracing Motorsport versenyzője a King of Asia kuala lumpuri futamán szerzett tapasztalatait felhasználva készül a történelmi címvédésre a 2015-ös Európa-bajnokságon
2015.06.05

A világ legjobb driftversenyzőit felvonultató King of Asia meghívásos sorozatának malajziai futamán szerepelt nemrég a háromszoros Európa-bajnok Kerényi Ádám. A Tomracing Motorsport versenyzője számára ezzel végérvényesen kezdetét vette az idei szezon, és a 2015-ös Európa-bajnokság hétvégi versenyén azonnal egy futamgyőzelemmel tudatosítaná ellenfeleiben, készen áll a történelmi címvédésre.

Kis Viktória Portimaoban jutna a csúcsra
2015.06.05

A H-MOTO Team versenyzője, Kis Viktória a múlt hétvégén még a vízparton lógatta a lábát, ezen a hétvégén viszont már Portugáliában, a portimaói versenypályán húzza a gázt, az European Junior Cup ötödik futamán.

Remek formában várja az év leghangulatosabb versenyét, a tököli Lóerők Éjszakáját Radák „Radír” János és Tápai Attila
2015.06.05

A szezon egyik leglátványosabb versenye – Lóerők Éjszakája – következik szombaton a tököli reptéren, ahol a Tomracing Motorsport két versenyzővel két kategóriában képviselteti magát. Radák „Radír” János a Prók között igyekszik újra a dobogóra, míg Tápai Attila a SemiPro mezőnyben törekszik arra, hogy átmentse a legutóbbi szlovákiai versenyen nyújtott teljesítményét, és dobogó közeli helyen végezzen.

A pannoniaringi versenyek után a bajnokság következő, csehországi állomását is kihagyhatja a Tomracing Motorsport versenyzője
2015.06.02

Még a szabadedzésekig sem jutott el a pannoniaringi IMRC és Magyar Bajnokság második fordulójában Fenyvesi Gábor. A Tomracing Motorsport versenyzője a pénteki tesztnapon óriásit esett, aminek következtében ugyan nem törött el egyetlen csontja sem, de komoly zúzódásokat szenvedett. Az egy évet kihagyó, és idén visszatérő 2013-as IMRC bajnok bízik a gyors felépülésben, de egyelőre nem tudni, ott lehet-e már a következő fordulóban.

Az örömbe jelentős üröm vegyült a Schmidt Racing számára a 2015-ös Alpok-Adria Bajnokság második, pannoniaringi versenyhétvégéjén – Jogorvoslatért harcol a csapat Juhász Dávid büntetése ügyében
2015.06.02

A június 21-én, Misanóban a Supersport világbajnokságon is bemutatkozó Schmidt Racing a hétvégén a Pannoniaringen folytatta szereplését Közép-Kelet-Európa legnívósabb nemzetközi gyorsasági motoros sorozatában, az Alpok-Adria Bajnokságban, illetve az IMRC és a hazai pontvadászat második fordulójában. Chrobák János (Supersport) ezúttal is megnyerte mindkét futamát, ráadásul az időmérőn fantasztikus pályacsúcsot ért el kategóriájában (1.55:5), míg Juhász Dávid (Superstock 600) a szombati győzelmét követően vasárnap többszöri, jogtalan büntetés után végül a 9. helyen zárt. A csapat már ott megóvta a versenyigazgatóság döntését, és jogi úton szeretné bizonyítani igazát.

Ismét remek hétvégét zárt a H-MOTO Team
2015.06.02

A hétvégén a Pannónia –ringre költözött az Alpok-Adria mezőnye. A pálya specialistája, Győrfi Alen a legjobbak között zárta a versenyt két dobogós helyezésének köszönhetően. A fiatal Kovács Bálint is remekelt, hiszen harmadikként ért célba a versenyen. Csányi Gergő pedig jelenleg a második helyen áll az IMRC-CUP –ban.

Megismételnék az idénynyitó duplázását a 2015-ös Alpok-Adria Bajnokság második, pannoniaringi versenyhétvégéjén a Schmidt Racing versenyzői
2015.05.29

A június 21-én, Misanóban a Supersport világbajnokságon is bemutatkozó Schmidt Racing a hétvégén folytatja szereplését Közép-Kelet-Európa legnívósabb nemzetközi gyorsasági motoros sorozatában, az Alpok-Adria Bajnokságban, illetve az IMRC és a hazai pontvadászat második fordulójában. Chrobák János (Supersport) és Juhász Dávid (Superstock 600) megismételné olaszországi kettős győzelmét hazai versenyén, a Pannoniaringen, míg ezúttal fiatal csapattársuk, Végh Noé (Supersport) iskolai elfoglaltsága miatt kihagyja a viadalt.

Livewire Projekt – Az Egyesült Királyságban tesztelték a Harley elektromos motorját
2015.05.28

A Livewire projekt európai körút első állomásaként megérkezett az Egyesült Királyságba a Harley-Davidson Élménykülönítmény. A Livewire projekt keretén belül a motorok szerelmeseinek lehetősége nyílt, hogy elsőként tesztelhesse a Harley-Davidson elektromos motorkerékpárját és véleményével hozzájáruljon a fejlesztéséhez.

Magyar csapattal bővül a Supersport világbajnokság mezőnye
2015.05.27

A magyar gyorsasági motorsport legújabb csapata, a Balogh Róbert menedzser vezetésével megalakult Schmidt Racing hatalmas fába vágja a fejszéjét. Az Alpok-Adria Bajnokságot kettős győzelemmel kezdő gárda két élversenyzője, a tavalyi esztendő legeredményesebb magyar motorosa, Chrobák János, valamint a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes Juhász Dávid immáron biztosan lehetőséget kap a Supersport világbajnokságon. A csapat ugyanis a június 21-i, Misanóban rendezendő futamon csatlakozik a vb-mezőnyhöz.

A Tomracing Motorsport versenyzője a King of Asia kuala lumpuri futamán kezdi meg a 2015-ös szezonját
2015.05.26

A világ legjobb driftversenyzőit felvonultató King of Asia meghívásos sorozatának malajziai futamán szerepel a hétvégén a háromszoros Európa-bajnok Kerényi Ádám. A Tomracing Motorsport versenyzője bérautóval áll rajthoz, és a realitást követve a középmezőnyben tud végezni, ám a technikai sportokban bármi előfordulhat.

BMW Motorrad „Concept 101”: a végtelen utazás és a szabadság kétkerekű szimbóluma
2015.05.23

A világ leglenyűgözőbb két- és négykerekű járműkülönlegességeinek múltbéli emlékeit és majdani elképzeléseit 1929 óta évről évre a Concorso d’Eleganza Villa d’Este „guruló műalkotásainak” kivételesen rendhagyó kiállítása gyűjti csokorba az olaszországi Comói-tó partján. A történelmi klasszikusok és a modernkori vívmányok gyűrűjében a BMW Motorrad idén újfent egy lélegzetelállító tanulmányt mutat be, BMW Motorrad „Concept 101” néven.

Egy életre szóló élmény kapujában
2015.05.20

A BMW Motorrad kétévente rendezi meg a világ legkülönlegesebb helyszínein kivételes élményeket nyújtó amatőr túraenduró megmérettetését, a BMW Motorrad GS Trophy-t, amelyen az indulók csodálatos környezetben, változatos feladatok során mérhetik össze tudásukat. A következő BMW Motorrad GS Trophy-ra 2016 elején kerül sor Délkelet-Ázsiában, de a regionális selejtezőket már idén megtartja a BMW Motorrad.

Sajtótájékoztató a nagy fesztivál előtt
2015.05.20

Sajtótájékoztató a nagy fesztivál előtt A Harley-Davidson Budapest Neszmélyi úti központjában a motoros újságíróknak Bemutatták az idei 16. Alsóörsön megrendezésre kerülő Harley-Davidson Open Road Fesztivál programjait és az eseményen szereplő hazai zenészek képviselőit.

Sajtóközlemény
2015.05.20

Orlando Bloom a világ egyik legkeresettebb színésze, aki olyan monumentális hollywoodi szuperprodukciókban játszott már címszerepet, mint A Gyűrűk Ura, A Karib-tenger kalózai, a Trója vagy a Mennyei királyság. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy megszállott motorozó és gyűjtő, aki valósággal rajong a BMW motorkerékpárokért, így nem csoda, hogy a népszerű színész garázsában megannyi BMW kétkerekű, köztük számos igazi klasszikus talált otthonra az elmúlt évek során.

Harmincnyolc versenyző áll rajthoz a Nyílt Magyar Terep-rallye Bajnokság idei következő futamán
2015.05.13

Még pár nap – május 15. és 17-e között –, és elrajtol a Nyílt Magyar Terep-rallye Bajnokság idei második futama, a Riverside Baja. Jó hír, hogy az idénynyitó bugaci versenyhez képest növekedett az indulók száma. A quadosok között ott lesz a korábban a Dakaron is indult Somfai Mátyás, aki mindenképpen nyerni szeretne, akárcsak a motorosok között Hodola Richárd, akinek ez lesz a hazai futama.

Fesztiválozz és nyerj egy Harley-t
2015.05.08

Téged is vár a nyár legvagányabb fesztiválja! A 16. Harley Davidson Open Road Fest! Júniusban ismét Alsóörsön dübörögnek fel a már jól ismert motorhangok, számos külföldi és hazai banda koncertjével kísérve. A 2015-ös kirobbanó zenei programban többek között helyet kapott a legendás Europe, Kowalsky meg a Vega, Anna and the Barbies, Hooligans, Tankcsapda, EDDA és még sokan mások.

Radák „Radír” János és Tápai Attila is javítana idei mérlegén az MNASZ Magyar Profi Drift Bajnokság 2015-ös szlovákiai idénynyitóján
2015.05.07

Egy biztos, a Tomracing Motorsport versenyzőinél motiváltabb embert nem sokat találni majd pénteken, a Slovakiaringen rendezendő MNASZ Magyar Profi Drift Bajnokság szezonnyitóján. A gárda mindkét pilótája, a korábbi magyar bajnok Radák „Radír” János, illetve a csapathoz idén érkező Tápai Attila sem úgy kezdte a 2015-ös idényt, ahogy azt szerették volna, így mindketten abban bíznak, ezúttal semmilyen technikai gond nem nehezíti majd a versenyüket, és a bennük rejlő tudásuknak megfelelően a maximumot tudják kihozni magukból. Amíg Radír a legjobbak közé való visszatérést, addig Attila pályafutása első profi versenyén a tisztes helytállást tűzte ki céljául.

Sajtóközlemény
2015.05.07

A BMW Group az elkövetkező években több mint 100 millió eurós beruházást hajt végre berlini telephelyének termelésnövelése érdekében, valamint felépíti a motorkerékpár szegmens legmodernebb logisztikai központját.

A Tomracing Motorsport versenyzője beindult: zsinórban harmadszor a dobogón
2015.05.07

Újabb bajnoki fordulót rendeztek a nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokat bemutató versenyzők, vagyis a stuntriderek számára. Ezúttal a kunmadarasi repülőtér aszfaltján csaptak össze a motoros kaszkadőrök, ahol a Tomracing Motorsport színeit képviselő Kulman Miklós végül ismét a dobogóra állhatott, és ezzel továbbra is a harmadik helyen áll összetettben.

Az ellenfelek mellett egy sor technikai gonddal is megküzdött és négy ponttal zárt Misanóban, az idei olasz bajnoki rajton a Tomracing Motorsport pilótája
2015.04.29

Felemás érzésekkel van túl a 2015-ös olasz bajnokság idénynyitó futamán Gyutai Adrián számára. Az idén a világ egyik legerősebb sorozatának National Trophy 600 Supersport kategóriájában induló paksi gyorsasági motoros a nemrég újraaszfaltozott misanói pályán rengeteg gondot legyőzve és 41 versenytársával megküzdve végül négy ponttal kezdte a szezont az olasz pontvadászatban. A Tomracing Motorsport versenyzője abban reménykedik, hogy egy időre elfelejtheti a balszerencséjét, és három hét múlva Vallelungában, a következő bajnoki futamon már egy gondoktól mentes versenyt teljesíthet.

Tökéletesen felkészülve érkezett meg a Tomracing Motorsport pilótája az idei olasz bajnoki rajtra Misanóba
2015.04.24

Vége a felkészülésnek, immár véglegesen elérkezett a 2015-ös olasz bajnokság idénynyitó futama Gyutai Adrián számára. Az idén a világ egyik legerősebb sorozatának National Trophy 600 Supersport kategóriájában induló paksi gyorsasági motoros a nemrég újraaszfaltozott misanói pályán kezdi meg szereplését az olasz pontvadászatban. A Tomracing Motorsport versenyzője és Hondája tökéletes állapotban érkezett meg a szezonnyitó futam helyszínére, ahol abban reménykedik, hogy a negyvenfős mezőnyben a legjobb tíz között végez a vasárnapi versenyen.

A volt vb-motoros, Kurucz Ferenc és a Superstock 1000-es kategória 2013-as magyar bajnoka, Fenyvesi Gábor nagy tervekkel vág neki az idei gyorsasági motoros IMRC szezonnak
2015.04.16

Végre eljött a gyorsasági motorosok bajnoki idénynyitója is a Tomracing Motorsport számára. A gárdát az IMRC és a Magyar Bajnokság első futamán öt versenyző fogja képviselni: az olasz bajnokságra készülő Gyutai Adrián (Supersport), valamint a volt vb-motoros, Kurucz Ferenc (Superstock 600), illetve a 2013-as magyar bajnoki címet szerző Fenyvesi Gábor (Superstock 1000), valamint két román motoros, Adrian Sabau és Tamás Antal. A csapatvezetés annak ellenére bízik a dobogós helyek megszerzésében, hogy Adrián az egy hét múlva kezdődő olasz bajnokság előtt csak tesztelni érkezik a Pannoniaringre. A tapasztalat ugyanis mindenképpen a Tomracing versenyzői mellett szól.

Immár a teljes csapattal tesztelt a Hungaroringen a 2015-ös bajnoki nyitányra készülő Schmidt Racing
2015.04.13

A Balogh Róbert menedzser vezetésével nemrég megalakult Schmidt Racing tovább folytatta a 2015-ös bajnoki szezonra való felkészülést. Az elmúlt hétvégén már teljes csapattal gurultak pályára a Hungaroringen, ahol a Chrobák János, Juhász Dávid, Végh Noé trió egy teljes napot tesztelt. Már csak az utolsó simítások vannak hátra, és a Schmidt Racing készen áll a hétvégi bajnoki rajtra a Pannoniaringen.

A biztonság záloga
2015.04.10

Budapest, 2015. április 8. – Aki volt már valaha vezetéstechnikai tréningen, az pontosan tudja, hogy egy ilyen képzés mennyire hasznos lehet a közúti motorozás során. Akinek viszont még nem volt alkalma részt venni ilyen oktatáson, annak most itt a lehetőség, ugyanis a Kawasaki Magyarország a Ride for Life közreműködésével közlekedés biztonsági programot indít májusban.

A kötelező háromnapos misanói teszttel folytatódott a felkészülése a Tomracing Motorsport pilótájának az idei az olasz bajnokságra
2015.04.06

Utolsó előtti állomásához érkezett az olasz bajnokságra való felkészülésében Gyutai Adrián. Az idén az olasz bajnokság National Trophy 600 Supersport kategóriájában induló paksi gyorsasági motoros a nemrég újraaszfaltozott misanói pályán vett részt a kötelező hivatalos teszten. A három nap alatt sikerült megtalálni a Honda alapbeállításait, valamint a helyes gumikeveréket, és a folyamatosan javuló köridő azt is igazolta, hogy a Misanóban először motorozó 24 éves versenyzőnek sikerült alaposan feltérképeznie a legendás pályát.

A kötelező háromnapos misanói teszttel folytatódott a felkészülése a Tomracing Motorsport pilótájának az idei az olasz bajnokságra
2015.04.01

Utolsó előtti állomásához érkezett az olasz bajnokságra való felkészülésében Gyutai Adrián. Az idén az olasz bajnokság National Trophy 600 Supersport kategóriájában induló paksi gyorsasági motoros a nemrég újraaszfaltozott misanói pályán vett részt a kötelező hivatalos teszten. A három nap alatt sikerült megtalálni a Honda alapbeállításait, valamint a helyes gumikeveréket, és a folyamatosan javuló köridő azt is igazolta, hogy a Misanóban először motorozó 24 éves versenyzőnek sikerült alaposan feltérképeznie a legendás pályát.

A Tomracing Motorsport versenyzője győzelemmel hangolna az idei bajnoki szezonra
2015.03.27

Szombaton gurul idén először aszfaltra Kohári Zoltán és a 2700 lóerős szörnyetege, a Dragacs. A Tomracing Motorsport versenyzője ugyanis a bajnoki szezonra való felkészülés jegyében rajthoz áll a Kiskunlacházán rendezendő Dragracing Kupáért kiírt sorozat első állomásán. A többszörös magyar bajnok elárulta, ez a verseny szinte kizárólag a tesztelésről és az autó tökéletes beállításáról fog szólni. Ennek ellenére Kohári Zoltán mindenképpen győzni szeretne a kiskunlacházi reptér betonján.

Az újonnan alakult Schmidt Racing azonnal nagy tervekkel indul a 2015-ös gyorsasági motoros szezonnak
2015.03.19

A magyar gyorsasági motorsport újabb csapattal gazdagodott. Balogh Róbert menedzser vezetésével ugyanis zászlót bontott a Schmidt Racing, amely semmit sem bízott a véletlenre, és egy feltörekvő tehetség, Végh Noé mellé leigazolta a tavalyi esztendő legeredményesebb magyar motorosát, Chrobák Jánost, valamint a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes Juhász Dávidot. A cél egyértelmű: a két hatszázas kategóriában megnyerni az Alpok Adria és az IMRC sorozatot, valamint Chrobák János révén sikeres bemutatkozást remélnek a Supersport világbajnokságon.

A csapat eddigi történetének legnagyobb standjával várja a látogatókat a jubileumi X. Autó, Motor és Tuning Show-n
2015.03.18

A 2015-ös Autó, Motor és Tuning Show nemcsak arról lesz nevezetes, hogy ez lesz a tízedik, jubileumi kiállítás, hanem arról is, hogy a Tomracing Motorsport életre kelti Walt Disney meséjét, a Szépség és a Szörnyeteget. Gyönyörű lányok és egy brutális aszfaltszaggató, a 2700 lóerős Dragacs lesz a háromnapos kiállítás főszereplője. De az A pavilon 106-os standjáról nem hiányoznak majd a csapat driftautói, versenymotorjai és egy autószimulátor sem.

Versenyről versenyre megújuló show-val készül az idei szezonban a Tomracing stunt ridere
2015.03.17

Nem fognak két ugyanolyan Kulman Miklós show-t látni az idei Stunt Riding Bajnokság helyszínein a bírák és a nézők. A korábbi magyar bajnok ebben az évben kizárólag a versenyekre koncentrálhat, miután Kawasaki ZX 636-ja az utolsó csavarig összeállt, így a legnehezebb trükkök sem hiányoznak majd a repertoárjából. A Tomracing Motorsport vezetői szerint versenyzőjük képes lesz a tavalyi eredményét felülmúlni.

Háromnapos rijekai teszttel folytatta a felkészülését az idei az olasz bajnokságban való szereplésre a Tomracing Motorsport pilótája
2015.03.16

Újabb nagy lépést tett az olasz bajnokságra való minél jobb felkészülésre Gyutai Adrián. Az idén az olasz bajnokság National Trophy 600 Supersport kategóriájában induló paksi gyorsasági motoros három napot tesztelt Rijekában, ahol megtett több mint száz kört, és végrehajtott egy sikeres versenyszimulációt. A 24 éves versenyző és új Hondája tehát jól debütált, és a szurkolók a hétvégi Autó, Motor, Tuning Show-n, a MOL standján találkozhatnak a jövő hétvégén már Misanóban tesztelő Adriánnal és motorjával.

Új motorral és új kategóriában, a Supersportban szerepel az idén az olasz bajnokságban a Tomracing Motorsport Team pilótája
2015.03.06

Újabb nagy lépést tehet álmai megvalósításához, a világbajnoki szereplés felé vezető úton Gyutai Adrián. Az idén az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában induló paksi gyorsasági motorosnak azonban nem lesz egyszerű a dolga: a várhatóan negyvenfős mezőnyben új motorral és új kategóriában, a Supersportban szeretne minél jobban szerepelni. A Tomracing Motorsport Team versenyzője szerint idén versenyképesebb lesz, mint a tavalyi szezonban.

Menjünk egy kört az Új YZF-R1 nyergében)
2015.03.06

A 2015-ös Yamaha YZF-R1-ről az alábbi videón láthatjuk a SUGO versenypályán éles bevetésen

Open Road Fest extrákkal felszerelve!
2015.02.24

A 16. Harley-Davidson Open Road Fest számos újdonsággal, extrával kiegészített programsorozattal várja látogatóit, hogy idén még több élménnyel gazdagíthassák a fesztiválozókat. A Balaton körül motorozni, természeti és ember alkotta csodákat megnézni - hát nem ez a szabadság?

A HARLEY-DAVIDSON® ÁLOMÁLLÁST AJÁNL EGY SZERENCSÉS MOTOROSNAK
2015.02.23

OXFORD (2015. február 18.) A HARLEY-DAVIDSON KERESI: Azt a szenvedélyes motorost, aki hajlandó részt venni egy két hónapos költségtérítéses európai körúton. És ez mind semmi, mert a szerencsés motoros megkapja ajándékba a túrán használt Street Glide™ motorkerékpárt plusz 25 000 eurót.

Eladó motoros webshop
2015.01.24

2008 óta működő webshop,google-ben több kulcsszóra keresőoptimalizált , jól bejáratott domain névvel eladó.

Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 4. forduló, Futamok, 2015.01.18.
2015.01.18

Remekül kezdődött a 2015-ös esztendő a H-Moto Team színeit képviselő Kis Viktória számára: a fiatal hölgymotoros azok után, hogy pénteken megszerezte kategóriája pole pozícióját a Losail Ázsia Bajnokság negyedik fordulóján, szombaton egy első és egy második helyezést gyűjtött be a két futamon, így a katari pálya közönsége ismét meghallgathatta a magyar himnuszt.

Sajtóközlemény
2014.11.28

Öt év múlva már Magyarországon is jelentős számú elektromos autó közlekedhet az utakon Az Európai Unió tagállamainak, köztük Magyarországnak két éve van arra, hogy felállítsa szakpolitikai keretét az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájának kiépítéséről szóló új EU-s irányelv szerint. Ennek megfelelően 2016. november 18-ig hatályba kell léptetniük az Európai Unió által meghatározott céljait szem előtt tartó törvényi, rendeleti és közigazgatási rendelkezéseket. Az irányelv megfelelő keretet biztosít a Jedlik Ányos terv legfontosabb lépései és legfőbb elemei számára, ennek köszönhetően pedig 2020-ra Magyarország is meghatározó szerepet tölthet be az EU kiépülő infrastruktúrájában – közölte a Magyar Elektromobilitás Szövetség.

Sajtóközlemény 2014. november 25.
2014.11.25

2014. november 25. – A Honda Motor Co., Ltd. illetékesei bejelentették, hogy a márka összesített, globális motorkerékpár-gyártása 2014 szeptemberében elérte a 300 milliós darabszámot. Ez újabb jelentős mérföldkő a Honda történetében, amelyet a japán vállalat legfontosabb üzemegységében, Kumamotóban ünnepeltek a gyáriak.

Újabb elemekkel bővíti gyakorlatát a 2015-ös szezonra a Tomracing Motorsport Team versenyzője
2014.11.20

A motorsportok egy újabb szakágában jelent meg a 2014-es szezonban a Tomracing Motorsport Team: Kulman Miklós személyében ugyanis egy stuntriderrel bővült a csapat. A motoros kaszkadőr a motorváltás okozta nehézségek leküzdését követően harmadik lett a magyar bajnokságban. A korábbi vb-ötödik versenyző jövőre a hazai versenyek mellett a nemzetközi porondon is bizonyítana.

HONDA CB125F - 2015
2014.11.19

A modellt érintő változások: a megújult CB125F a CB-F család friss, naked jellegű megjelenését öltötte magára, kezelhetőségét pedig továbbfejlesztett felfüggesztések és 18 colos, hatágú felnik teszik még könnyebbé. Tervezésénél arra törekedtek a Honda mérnökei, hogy valódi segítséget nyújtson a tulajdonosnak, ezért az új, léghűtéses erőforrás az alsó és középső fordulatszám-tartományban egyaránt rendkívül nyomatékos, mégsem zavarja rezgéseivel a pilótát, s - a PGM-FI elektronikus üzemanyag-befecskendezőnek köszönhetően - fogyasztása is igen kedvező. Kiemelkedő használati értékéhez az elsőrangú összeszerelési és anyagminőség, valamint az alacsony fenntartási költség is nagyban hozzájárul.

Teljes szezont teljesít jövőre az olasz bajnokság National Trophy 600-as kategóriájában a Tomracing Motorsport Team versenyzője
2014.11.13

Pályafutása legkeményebb felkészülése, sikeres tesztprogram, futamgyőzelmek, pályacsúcsok, súlyos sérülés és műtét, rehabilitáció majd visszatérés – címszavakban így lehet összefoglalni Gyutai Adrián idei szezonját. A Tomracing Motorsport Team versenyzője úgy véli, minden szempontból megerősödve várhatja a következő idényt. Szüksége is lesz erre, hiszen 2015-ben pályafutása legkeményebb éve vár rá. A 24 éves paksi motoros egy teljes szezont teljesít a világ egyik legerősebb sorozatában: Adrián jövőre az olasz bajnokság National Trophy 600-as kategóriában versenyez, míg mellette az Alpok-Adria és az IMRC Bajnokság lehető legtöbb futamán is rajthoz áll.

Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 1. forduló, Futamok, 2014.10.19.
2014.10.20

Kis Viktória: „Egy nem hivatalos első és egy második hely a hétvége mérlege” Kis Viktória remek eredményekkel zárta a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös idényének első hétvégéjét: a H-Moto Team versenyzője mindkét szombati versenyen másodikként értékelték Katarban, ám az első futamon csak az időmérés hibája miatt nyilvánították egyik riválisát győztesnek, így könnyen lehet, hogy a hivatalos eredményben már a magyar motoros neve fog elsőként szerepelni.

Lerakta a névjegyét a szezonzáró olasz bajnoki futamon a 11. helyével a Tomracing Motorsport Team versenyzője
2014.10.20

Kihozta a maximumot eddigi pályafutása egyik legnehezebb versenyhétvégéjén Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport Team versenyzője ugyanis a 39 fős mezőnyben a 11. helyen végzett Mugellóban az olasz bajnokság National Trophy 600-as kategória utolsó futamán. A 23 éves paksi motoros most a tanulásra és a pihenésre helyezi a fő hangsúlyt, ám december elejétől kezdve megkezdi a felkészülését a 2015-ös szezonra.

Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 1. forduló, Időmérő, 2014.10.18. Kis Viktória kategóriája 3. helyéről várhatja a szombati versenyek rajtját
2014.10.20

Kis Viktória a hétvégén a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös szezonjának első fordulóján áll rajthoz Katarban. A magyar H-Moto Team hölgyversenyzője a pénteki időmérő edzésen a 3. helyen végzett kategóriájában, így innen várhatja a szombat esti versenyek rajtját, amelyen izgalmas csatára számít a legjobb pozíciókért.

Szimulátoron és egy mugellói éles teszten készült a szezonzáró olasz bajnoki futamra a Tomracing Motorsport Team versenyzője
2014.10.17

Tökéletesen felkészült eddigi pályafutása egyik legnehezebb versenyhétvégéjére Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport Team versenyzője október 18-19-én rajthoz áll Mugellóban az olasz bajnokság utolsó futamán. A 23 éves paksi motoros 300 kört tett meg szimulátoron, majd élesben is tesztelt a legendás pályán, így készen áll a nagy megmérettetésre.

Kis Viktória: „A célom az, hogy kétszer szóljon a magyar himnusz”
2014.10.15

A hétvégén megkezdődik a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös szezonja, amelynek első fordulóján a magyar H-Moto Team színeit képviselő Kis Viktória is rajthoz áll. A 2012-ben az év női motorversenyzőjének megválasztott pilóta célja, hogy mindkét futamot megnyerje szombaton, és ezzel elindítsa a bajnoki címért folytatott hadjáratát.

Száguldó nagykövet a NOS Bajnokai szavazáson
2014.10.15

Gyutai Adriánt nagy megtiszteltetés érte a felkéréssel, mindent megtesz a program népszerűsítése érdekében

Az elmaradt Eb-futam helyett a Mugellóban rendezendő szezonzáró olasz bajnokin indul a Tomracing Motorsport Team versenyzője
2014.10.09

Újabb bizonyítási lehetőséget kap a vállműtéten átesett Gyutai Adrián, akinek augusztus elején, több helyen eltört a kulcscsontja, zúzódott a láb-, és kézfeje, három foga letört és alaposan meghúzódott a nyaka. A Tomracing Motorsport Team versenyzője október 18-19-én rajthoz áll Mugellóban az olasz bajnokság utolsó futamán.

Új Yamaha MT-09 applikáció: Az MT-09 már a tenyereden is hordozható
2014.07.18

A szenzációs 3 hengeres új MT-09 népszerűsítésére új applikációval készült a Yamaha.

Németh Balázs: Örülök az újabb top10-es eredménynek
2014.07.07

A Pedercini Racing Team színeiben induló Németh Balázs a 10. helyen ért célba az eleinte nedves, majd folyamatosan felszáradó pályán megrendezett portimaói versenyen, a FIM Superstock 1000 Kupa idei ötödik állomásán. A magyar versenyző örül az újabb remek eredménynek, ám elmondása szerint jobb beállításokkal még több pontot szerezhetett volna.

Muresan: A trükkös körülményeket figyelembe véve nem rossz ez az eredmény
2014.07.07

A kora délutáni eső miatt még nedves pálya fogadta a FIM Superstock 1000 Kupa mezőnyét Portimaóban. A futam során azonban száradni kezdett az aszfalt, s ez valamelyest a H-Moto Team versenyzőjével, Robert Muresannal is kibabrált, hiszen a román pilóta sokáig a 10. helyen haladt, ám az abroncsai elhasználódása miatt végül a 12. pozícióban intette le őt a kockás zászló.

Somosi Alexander EJC-s debütálással ünnepli 14. születésnapját
2014.06.21

A mai napon, 2014.06.20-án egy régóta várt pillanat érkezett el Somosi Alexander életében, hiszen ma töltötte be 14. életévét, amely a Superbike világbajnokság hivatalos utánpótlás-sorozataként futó European Junior Cup alsó korhatára.

Németh Balázs: Hasznos teszt Misanóban
2014.06.13

Az idén a FIM Superstock 1000 Kupa versenyein érdekelt Németh Balázs e hét elején sikeres és hasznos tesztet teljesített csapatával, az olasz Pedercini Racing Teammel a Marco Simoncelli Misano World Circuit versenypályán. A bajnokság következő futamát is itt rendezik majd jövő hétvégén, így a magyar pilóta a lehető legjobb helyen gyakorolhatott.

Juhász Dávid a BSB-ben!
2014.06.10

Úgy tűnik, hogy az évek óta a hatalmas tehetségnek tartott gyorsasági motorversenyző, Juhász Dávid végre megkapja azt a lehetőséget, amire vágyott. Az idei szezonban az Alpok-Adria és az IMRC Sorozatokban versenyző motoros ugyanis meghívást kapott a világ egyik legerősebb bajnokságába, a Brit Superbike Bajnokságba. A Moto One Honda Racing versenyzője a BSB június 13-15-én rendezett futamán áll rajthoz a Superstock 1000-es kategóriában.

Németh Balázs: Tesztverseny hazai pályán
2014.05.23

Németh Balázs idén a Superbike világbajnokság egyik fő betétsorozatának számító FIM Superstock 1000 Kupában fut teljes szezont az olasz Pedercini Racing Team Kawasaki ZX10R-jének nyergében, és a legutóbbi két futamon már egyaránt a top10-ben végzett: Assenben 9., Imolában 6. lett. Azonban még tovább szeretne gyorsulni, ezért minden edzéslehetőséget igyekszik megragadni.

Kis Viktória győztes érzéssel, Győrfi Alen győzni érkezik a Pannóniaringre
2014.05.23

Az előttünk álló hétvégén újra idehaza, a Pannóniaringen, a Magyar Nyílt Gyorsasági-motoros Bajnokság és az Alpok Adria Bajnokság idei második fordulóján bizonyíthat a H-Moto Team két, nemzetközi színtéren is szép sikereket elért versenyzője, Kis Viktória és Győrfi Alen.

Felújított motorral vág neki az Alpok-Adria és az IMRC második fordulójának a Tomracing Motorsport Team versenyzője
2014.05.23

Az IMRC és a Nyílt Magyar Bajnokság idénynyitóján futamgyőzelemmel, az Európa-bajnokságra kvalifikáló Alpok-Adria Sorozatban egy 8., és egy 6. hellyel kezdte meg a szereplését Gyutai Adrián a Superstock 600-as kategóriában. A tavalyi esztendő legeredményesebb motorosa első idei hazai versenyén, a Pannoniaringen felújított motorral áll rajthoz mindkét bajnokságban, és úgy véli, ha képes lesz megismételni a Slovakiaringen mutatott teljesítményét, akkor a mostani versenyhétvégén ismét dobogóra állhat. Immáron szülővárosa, Paks támogatásával.

Marczinek Zsolt tökéletesen kész, már csak a rajtot várja a beledi Riverside Baján
2014.05.07

Közeledik a Magyar Terep-rallye Bajnokság idei második futama, a Riverside Baja. A beledi központtal május 9-11. között megrendezendő versenyen – ha az orvosai megengedik számára – rajthoz áll az idei Dakaron indult Somfai Mátyás is. Noha sem ő, sem pedig Marczinek Zsolt nem volt ott a túrkevei idénynyitón, utóbbi már alig várja, hogy quadjával nekivághasson a versenynek.

A BMW Motorrad Motorsport bemutatja a BMW Motorrad Race Trophy-t
2014.05.06

A bajor gyártó innovatív világméretű versenysport-projektet indít a BMW Motorrad privát versenyzői számára

2013 legeredményesebb gyorsasági motorversenyzője Erdei Zsolt irányításával tréningezett a Madárfészek Ökölvívó Akadémián
2014.03.18

A tavaly élete eddigi legeredményesebb szezonját záró Gyutai Adrián – első hatszázas évében azonnal megnyerte a Superstock 600-ban a magyar bajnokságot, második lett az Alpok-Adria és az IMRC nemzetközi sorozatokban, valamint a két pontot érő 14. helyen zárt az Európa-bajnokságon – keményen készül a 2014-es szezonra. A fizikai felkészülésének végén hazánk egyik legismertebb sportolója, Erdei Zsolt irányításával edz a Madárfészek Ökölvívó Akadémián. A népszerű Madár szerint példaértékű Adrián munkához való hozzáállása.

Továbbra is ifjabb Tóth Imre csapattársaként versenyez tovább a Superbike-vb csúcskategóriájában a BMW Racing Team Toth 19 éves motorosa
2014.03.16

Sporttörténelmet írt a BMW Racing Team Toth: első magyar csapatként vett részt a februári ausztrál szezonnyitón a Superbike világbajnokság csúcskategóriájában két magyar versenyzővel, ifjabb Tóth Imrével és Sebestyén Péterrel. Ráadásul mára kiderült, a csapat továbbra is bizalmat szavazz Sebestyénnek, így a 19 éves motoros még minimum két világbajnoki futamon bizonyíthatja ifjabb Tóth mellett, hogy ott a helye a legjobbak között.

Szeretnéd elsőként tesztelni az új Yamaha MT-09-et? Kattints a részletekért!
2013.08.21

„Felkészültél, hogy belépj a sötét oldalra?” elnevezéssel pályázatot hirdetünk, és keressük az ország azon motorosát, aki elsőnek próbálhatja ki az Új Yamaha MT-09 motort, a horvátországi Split körüli csodálatos utakon.

Dupla öröm – Nemes adomány és értékes nyeremény a Harley-Davidson-tól
2013.07.04

2013. június 28-án, pénteken nagy összegű, 819 260 Ft értékű adományt nyújtott át jelképesen a Harley-Davidson Budapest a Bátor Tábor Alapítvány képviselőjének daganatos és krónikusan beteg gyerekek javára. Az eseményen szintén sor került a 2013-as Harley-Davidson Seventy-Two nyereménymotor átadására, amelyet a közelmúltban rendezett 14. Harley-Davidson Open Road Fest résztvevői között sorsoltak ki a szervezők – először a fesztivál történetében.

Harley-Davidson: The Legend on Tour 2013 hazánkban is
2013.06.26

Próbálj ki 22 Harley-Davidsont a nyilvános tesztnapon!

Összecsavarozták Talmácsi Gábor törött sípcsontját
2013.06.12

Korábban hírt adtunk, hogy Talmácsi Gábor újabb szerencsétlenséget szenvedett idén. Portugáliából tegnap hazatért versenyző első útja a kórházba vezetett

A SZÉTROBBANÓ MOTORBLOKK ELTÖRTE TALMÁCSI LÁBÁT
2013.06.11

Miután tegnap az időmérő elején belerohantak Talmácsi Gábor Hondájába, mely teljesen összetört, így egész éjszaka komoly munka folyt a Prorace Team boxában. A nulláról kezdve voltak kénytelenek egy új versenymotort építeni a magyar motoros számára, hogy Talmácsi ma rajthoz tudjon állni a hatodik nagydíjon.

Teljes a létszám! Győrfi Alen és Németh Balázs is a hungaroringi OB mezőnyében
2013.05.19

A H-Moto Team csapata komoly felvonulást tart az előttünk álló hétvégén a Hungaroringen, hiszen az OB állandó résztvevőinek számító Rizmayer Gábor (Superbike), Kis Viktória és Nagy Győző (Superstock 1000) mellett a Supersport világbajnokságon, illetve a FIM Superstock 1000 Kupában versenyző Németh Balázs és Győrfi Alen is rajthoz áll ezen a hazai viadalon.

Gyermekkori álma teljesül a hétvégi, Hungaroringen rendezendő magyar bajnoki futamon a Tomracing Motorsport Team motorosának
2013.05.19

A tavalyi, 125 GP-ben szerzett összetett bajnoki címe után idén az Alpok Adria bajnokság Superstock 600-as sorozatában is letette már a névjegyét Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport Team pilótája Közép-Európa legnívósabb sorozatában a CBR Honda RR 600-as nyergében a 7. helyen végzett. Hazánk egyik legtehetségesebb motorosának tartott versenyző azonban élete versenyére készül a hétvégén: gyermekkori álmát valóra váltva egy rajtrácson állhat majd példaképével, Talmácsi Gáborral a Magyar Bajnokság hungaroringi futamán. 

Talmácsi Gábor több mint 10 év után újra Magyarországon versenyez
2013.05.15

Budapest, 2013. május 15., szerda (MTI) - Több mint 10 év után ismét láthatják a hazai nézők versenyezni Talmácsi Gábort, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának 2007-es győztesét, aki az országos bajnokság hétvégi fordulóján áll rajthoz a Hungaroringen.

KIÜTÖTTÉK  TALMÁCSI ALÓL HONDÁJÁT
2013.04.15

Az aragoni versenyen tovább kísérte Talmácsi Gábort az idei szezonban már megtapasztalt balszerencse.

Kiskunlacházán kerül megrendezésre ezen a hétvégén a Poco Loco gyorsulási verseny, Nemzetközi Honda találkozó és Zenei Fesztivál
2013.04.11

Bár Sándor, József, Benedek elaludt és nem hozták a meleget, úgy tűnik, az MNASZ Országos Drag bajnokság idejére a szervezőknek sikerült megrendelniük a jó időt, bevetve minden égi kapcsolatukat. Az első igazán tavaszias hétvégén a következő programok közül választhatnak április 12-14-én a száguldás szerelmesei az immár legendássá vált kiskunlacházi reptér betonján: rengeteg gyönyörű Honda, fantasztikus programok, profi pálya és még profibb pilóták a gyorsulási versennyel egybekötött Honda találkozón és zenei fesztiválon.

Kis Viki: Szerelem ez az első látásra
2013.04.11

A MAMS Gyorsasági szakága által a 2012-es szezon legeredményesebb női versenyzőjének választott 20 éves hölgy már tesztelte a 14. Harley-Davidson Open Road Festen megnyerhető modellt, az 1200 köbcentis Seventy-Two Sportstert

TALMÁCSI GÁBOR ÚJRA MOTORON
2013.04.05

Talmácsi Gábor ma Aragonban motorozott, ugyanis csapata, a Prorace Team tesztelést biztosított számára, hogy kipróbálhassa magát és motorját is a nyitóversenyen elszenvedett bukás után. Talmácsiék mellett több alakulat is részt vett a spanyolországi teszten, melyen az időjárás nem segítette a versenyzőket.

Juhász Dávid: Rövidesen eldől, melyik bajnokságban versenyezhetek az idén
2013.04.01

Noha sokáig úgy nézett ki, hogy a Tomracing Motorsport Team és élversenyzője, Juhász Dávid végre bemutatkozhat a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában, egy komoly szponzor visszalépése miatt le kellett erről mondania a csapatnak.

TALMÁCSI GÁBOR MENTORÁLTJAI, BÓDIS RICHÁRD ÉS RÓNAI TAMÁS
2013.04.01

Világbajnok motorosunk mindig is szívén viselte az utánpótlás nevelését és lehetőségeihez mérten szívesen segítette a tehetséges fiatalokat. Idén két kiemelt mentoráltjának nyújt sportszakmai támogatást, akik mindketten óriási lehetőség előtt állnak, hogy az országot képviselve nemzetközi szinten is megmutassák tehetségüket. Mentor és mentoráltjai közösen edzenek és a tréningek alkalmával rendre számos jó tanáccsal látja őket el Talmácsi, aki igyekszik tapasztalatával segíteni őket és meglévő tudását átadni a fiataloknak.

A BMW Motorrad bemutatja a „Ride of your Life” túra zsűrijét
2012.12.02

Jutta Kleinschmidt, Adrien Brody, Rick Yune és Charley Boorman választja ki azt az 5 szerencsés motorost, akik részt vehetnek a túrán

Rendelhető a BMW HP4 exkluzív szupersport-motorja!
2012.10.16

A gazdag alapfelszereltség mellett hasznos kiegészítők is rendelhetők a motorkerékpárhoz

Miquel Silvestre 50 ezer kilométeres világkörüli túrát teljesített egy BMW R 1200 GS-sel
2012.10.11

Háromperces összefoglaló a BMW rajongó spanyol irodalmár útjáról

TALMÁCSI GÁBOR ALÁÍRT, JÖVŐRE IS A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÖTT MOTOROZIK
2012.10.11

Talmácsi Gábor az idei Superbike Világbajnokság misanoi versenyétől csatlakozott a sorozathoz, majd ezt követően rajthoz állt a bajnokság hátralévő 8 futamán. A Supersport kategóriában résztvevő cseh csapattal, a Prorace Teammel minden előzetes teszt nélkül vágtak neki a közös munkának, ami mindezek ellenére igen eredményesen sikerült. Talmácsi Gábor nyolcból nyolc futamon végzett a pontszerzők között és az összetettben a legeredményesebb magyar versenyzőként a 13. helyen zárt 44 ponttal.

TALMA 9. HELLYEL BÚCSÚZTATTA AZ IDEI VB SZEZONT
2012.10.07

Talmácsi Gábor az idei világbajnoki szezon felénél csatlakozott a bajnoksághoz és mind a 8 futamon, melyeken rajthoz állt a Prorace Team színeiben, pontszerző helyen végzett. 

TALMA FANTASZTIKUS TELJESÍTMÉNNYEL A 6. HELYRŐL INDUL
2012.10.07

Talmácsi Gábor az idei szezon utolsó versenyén is a maximálisat nyújtja, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy megszerezte eddigi legjobb rajtpozícióját a számára ismeretlen francia pályán. Már a második szabadedzésen javított tegnapi idején, majd a délutáni időmérőn újabb 1 másodpercet faragott az addigi legjobbjából és az előkelő 6. helyen végzett. Ez pedig azt jelenti, hogy idén másodszor indulhat a második sorból.

Pontszerzéssel tenné fel a koronát a 2012-es idényére a Magny-Coursban rendezendő zárófutamon a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában
2012.10.04

Legutóbb sajnos anyagi megfontolásokból kihagyta a portimaói futamot az idei Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának magyar versenyzője, Győrfi Alen. A majd egy hónapos szünetet követően a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team motorosa a Magny-Coursban rendezendő zárófutamon mindenképpen pontszerzéssel tenné fel idei sikeres szereplésére a koronát. Egy biztos, szerencsés esetben még az összetettbeli 12. hely is elérhető Alen számára, éppen ezért a jelenleg 27 pontjával a bajnoki 15. helyen álló versenyző – akinek a remélt összetettbeli 12. helyhez mindössze hét egység a hátránya – élete futamát szeretné futni vasárnap. Ha a francia versenyen is képes lesz annyit javulni a tavalyi eredményéhez képest – a 29. helyről rajtolva a 23. lett –, mint idén valamennyi helyszínen, akkor az sem kizárt, hogy akár a legjobb tíz között végezzen a futamon.

Újra YAMAHA nyereményjáték!
2012.09.09

Nyerd meg életed motorozását! Vegyél részt a Yamaha MotoGP játékában!

Motoros túrázóknak készített okostelefon-alkalmazást a BMW Motorrad
2012.09.02

A BMW Motorrad Tour Tracker iPhone-ra és Android-alapú készülékekre tölthető le az App Store-ból és a Google Play-ről

TALMA ÉS AZ OVI-FOCI
2012.09.02

Világbajnok motorosunk látogatást tett egykori óvodájában, a Zuglói Rózsavár Óvodában, ahol részt vett a Zugló Önkormányzata és az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány által szervezett Ovi-Foci pályaavató ünnepségén.

After party - Kawasaki Lime Party
2012.09.02

Több száz Kawasaki színezte zöldre a Hungaroringet múlt pénteken a japán márka tradicionális évadzáró rendezvényén, a Lime Party-n. Az 500-nál is több résztvevőnek azonban korántsem kellett megelégedni azzal, hogy részesei lehetnek a mogyoródi aszfaltcsík nem mindennapi látványképének, mivel az idei zöld citrom bulin is jócskán akadt mit csinálni.

Szezonvégi akciók az Shoxnál
2012.08.22

A jó idővel a Shox akciós katalógus is megérkezett. A hétvégi gumikoptatás előtt, vagy után ne felejtsd el letölteni!

SBK lányok Silverstone-ból
2012.08.22

Már megszoktuk, hogy a Superbike Világbajnokságon ha nem éppen valamilyen futam van, akkor a versenyzők közelében feltűnő Paddock lányokra szegeződik a tekintet. Lássunk egy kis ízelítőt az alábbi képgalériában.

Győrfi Alen: „Öt év után szerezhet magyar motoros nemzetközi bajnoki címet”
2012.08.22

Eddigi történetének legnagyobb sikerére készül a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team. A csapat élversenyzője, Győrfi Alen a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában szeptember 9-én, a németországi Nürburgringen folytathatja idei jó szereplését – 22 pontjával a 14. helyen áll összetettben –, míg a csapattársai az Alpok-Adria Bajnokság küzdelmeiben térnek vissza a pályára a nyári szünetet követően a szeptember 2-i, Slovakiaringen rendezendő futamon. A 125 GP-ben induló Gyutai Adrián ezen a versenyen 2007 után – Talmácsi Gábor világbajnoki, míg Győrfi Alen Európa-bajnoki címe –megszerezheti a magyar gyorsasági motorsport újabb összetett bajnoki címét, míg Nagy Győző (Superstock 600) és Kis Viktória (Superbike) pontszerzőként szeretne zárni

Superbike Világbajnokság nem lehet teljes a paddock lányok nélkül Brno-ban sem!
2012.07.26

Július utolsó előtti hétvégéjén több magyar versenyzőért szurkolhattunk, mellette, azonban a szebbik nem képviselői is emelték az esemény színvonalát. Lássuk, miről maradtunk le...

Sofuoglu szerezte meg a Pole pozíciót a Superbike VB Supersport kategóriájában
2012.07.22

A Kawasaki Lorenzini team versenyzője Cluzel-lel nagyon szoros csatában, mindössze 2 ezred másodperccel jobb idővel szerezte meg első helyet a szombati időmérőn.

TALMÁCSI PONTSZERZÉSSEL DEBÜTÁLT A SUPERSPORT KATEGÓRIÁBAN
2012.06.10

Ideális időjárási körülmények között vette kezdetét a 15 perces bemelegítő edzés, melyet Talmácsi Gábor egy rövid boxkiállástól eltekintve végig a pályán töltött. Az időmérőn elért legjobb idejét megközelítve 1.41.172 kört futott, mellyel a 19. helyen zárt. A warm upok után már mindenki csak a versenyre koncentrált. Eső továbbra sem fenyegette a részvevőket és a nézőket, de egyre melegebb és fülledtebb lett az idő.

Talmácsi Gábor újabb két edzésen van túl.
2012.06.10

Talmácsi Gábor újabb két edzésen van túl, melyeken ismételten előreléptek, de hosszú az út, amin a ProRace csapattal elindultak. A délelőtti szabadedzésen folyamatosan sikerült javítania, majd 14 kör megtételét követően a 19. helyen végzett.

Talmácsi visszatért! SUPERBIKE VILÁGBAJNOKSÁG SUPERSPORT 600
2012.06.08

Talmácsi Gábor a hétvégén a ProRace csapat színeiben rajthoz áll a Superbike Világbajnokság misanoi versenyén a Supersport 600-as géposztályban.

Kawasakid van? Akkor ott a helyed az első Kawasaki márka túrán!
2012.06.02

Budapest, 2012 június - A Kawasaki nem pusztán egy márkanév, hanem egy identitás szimbóluma is egyben, ami a motoros társadalmon belül egyfajta összetartozást fejez ki. Éppen ezért a márka hazai képviselete fontos feladatának tartja, hogy a motorjai formálta közösség életében aktív szerepet vállaljon olyan események megrendezésével, mint amilyen a szezonzáró tradicionális Lime Party vagy a most útjára induló kezdeményezés, az első hazai Kawasaki túra, a ?Kawa kanyar?.

Superbike lányok a paddokkban
2012.05.21

A Superbike világbajnokság motorosait szebbnél szebb lányok kísérik a versenyek során. Nézzük, ki tartja az esernyőjét Biagginak?

A meteorológusok rossznak bizonyuló előrejelzése ellenére is kevesebb, mint kétezren figyelték a magyar bajnoki szezon második futamát a hétvégén a kiskunlacházi reptér betonján
2012.05.21

Bivalyerős és gyors autók és motorok, füstölgő abroncsok ? mindez a kiskunlacházi reptér legendás betonján. A drift és a gyorsulás szerelmesei ezúttal is megkapták adrenalin adagjukat, és a közel kétezer ember, aki dacolt az időjósok által beharangozott, ám szerencsére elmaradt esős idővel fantasztikus versenyeket láthatott a négy illetve a kétkerekű ?őrültektől?. Több mint 200 induló, egyre javuló idők, szinte már repülő dízelek. Kohári Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség drag és drift szakágának vezetője szerint ismét bebizonyosodott, hogy az emberek igenis vevők az izgalmas, ugyanakkor európai színvonalon megrendezett autóversenyekre.

SOKAT TANULT MURVÁN TALMÁCSI
2012.05.21

Az Országos Rally Bajnokság hétvégi nyitófutamán, a Bükfürdő Rallyn debütáló Talmácsi - Patkó páros sikeresen célba ért és nagyon sok új tapasztalatra tettek szert. Sajnálatos módon rögtön a verseny legelején kaptak egy 6 perces időbüntetést, amivel az esélyeik ugyan elszálltak a végeredményt illetően, de a történtek nem vették kedvüket és képesek voltak koncentrálni és a legtöbbet kihozni a lehetőségekből.

TALMÁCSI: "VÉGRE KEZDŐDIK!"
2012.05.12

Talmácsi Gábor és navigátora, Patkó Gergely is részt vett az évadnyitó Bükfürdő Rally 2012. hivatalos sajtótájékoztatóján. A szervezők nemcsak a verseny színvonaláért igyekeztek eddig megtenni mindent. A sajtóeseményhez is egy igazán különleges helyszínt választottak, a bükfürdői Kristály Tornyot, mely európai viszonylatban az 5. helyen álló kristályszerkezetű, háromszintes kalandpark.

Ha már a hétvégi grillezésnél is a KTM jut az eszedbe...
2012.05.02

Elindult a szezon. Nemcsak a off-road terén, de a hétvégi sütögetések alkalmával is jól jöhet a bajorok KTM köténye.

A FIM által ajánlott csúszásmentes festékkel újrafestett Hungaroring Versenypályán a magyar gyorsasági motorsport egyetlen világbajnoka tesztelhetett elsőként
2012.04.21

Immár az egyik legfontosabb akadálya is elhárult annak, hogy a Hungaroringen ismételten nemzetközi gyorsasági motorversenyeket rendezzenek, miután a FIM által előírt módon és a nemzetközi szövetség által ajánlott, csúszásmentes festékkel újrafestették a mogyoródi pálya rázóköveit, szegélycsíkjait, a teljes boxutca felületét és a rajtrácsot is. Szalay Balázs, a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója elmondta, a munka elkészült, és immár minden feltételnek megfelel a magyar pálya, hogy nemzetközi motorversenyt is rendezhessenek rajta. A hazai Formula 1-es Versenypályát Magyarország egyetlen gyorsasági motoros világbajnoka, a 2007-ben a 125 köbcentiben győztes Talmácsi Gábor tesztelte több órán keresztül.

Jelentősen emelkednek a gépjárművek vizsgáztatási díjai
2012.04.21

Jelentősen növekednek a gépjárművek vizsgáztatásának díjai, legnagyobb emelésre a két keréken közlekedők számíthatnak.

Ünnepel a Kawasaki
2012.04.18

A németországi Kölnben 1972-ben megrendezésre kerülő IFMA motorkerékpár kiállításon bemutatott KAWASAKI Z1 hatása és jelentősége mai napig nem becsülhető le. A Z1, amely a KAWASAKI belépője volt a nagy űrtartalmú, többhengeres négyütemű motorok piacára valamint a Z1 számos későbbi változata alapvető fontosságúnak bizonyult a Japán gyártó ?golyóálló? precíziós mérnöki hírnevének mai napig kitartó megteremtésében.

Indul a bajnoki szezon, Hondák csatája is látható április 20-22-e között Kiskunlacháza legendás reptéri betonján
2012.04.18

A március 24-i meghívásos gyorsulási viadalt követően a magyar bajnokság első futamával kezdetét veszi az MNASZ Drag és Drift szakág keretein belül szervezett 2012-es gyorsulási idény. Az április 20-22. között a kiskunlacházi reptéren rendezendő megmérettetésen már bajnoki pontokért hajtanak a versenyzők. Egy biztos, aki kilátogat a hétvégén a verseny helyszínére, az egyszerre lehet jelen egy Nemzetközi Honda találkozón, egy igazi gyorsulási versenyen és gumigyilkos drift futamon.

A versenyhelyzetek gyakorlása mellett a közúti közlekedést is kipróbálhatták a tanpályán a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyz?i a Hungaroringen
2012.04.10

A Hungaroringen található Motoros Akadémia szakemberei els?dlegesen a biztonságos közúti közlekedésre készítik fel azokat, akik jelentkeznek a tanpálya kurzusaira. Ám ezúttal kivételt tettek, és az akadémia vezet? instruktora, Péterváry Mátyás vezetésével négy gyorsasági motorversenyz? felkészülését próbálták meg segíteni. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team tagjai ? Gy?rfi Alen, Kis Viktória, Gyutai Adrián és Nagy Gy?z? ? elárulták, nemcsak a közúton közleked? motorosoknak hasznos egy itt elvégzett tanfolyam, hanem a licenccel rendelkez? versenyz?knek

Hugyecz Erik ismét kiemelkedő formában versenyzett!
2012.04.03

Április 1-én a Lanegenlois-ban megrendezett ÖM nyílt Nemzetközi Bajokság I. versenyén MX2 kategóriájában, Hugyecz Erik a SIC-Yamaha Fehér (#141 Yamaha)versenyzője, ezúttal is nagyot motorozott.

A Hungaroringen és a SzlovakiaRingen élesítette tovább motorját a nemsokára kezdődő idényre a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team két versenyzője
2012.03.27

Ettől a héttől kezdve szétválik a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team csapatának a felkészülése. A gárda élversenyzője, a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában induló Győrfi Alen ugyanis a hétvégén Imolában elkezdi a 2012-es bajnoki szezont, addig az Alpok-Adria Bajnokság 125 GP sorozatának esélyese, Gyutai Adrián és Kis Viktória a hétvégén, a Hungexpo területén rendezendő Motorshow-n találkozik a motorozás szerelmeseivel. Alen és Adrián újabb teszteken van túl, mindketten úgy érzik, nemcsak ők, hanem a versenygépük is felkészülve várja a szezont.

Rossz körülmények között folytatódott a MotoGP jerezi tesztje a második napon.
2012.03.25

Az előszezon utolsó tesztje folytatódott. A második nap rossz időjárási viszonyok mellett komoly kihívást jelentett a pilótáknak és az őket támogató csapatoknak.

Casey Stoner csúcsformában a jerezi teszten!
2012.03.23

Casey Stoner szerezte meg a legjobb köridőt a bajnokság előtti utolsó hivatalos MotoGP teszt pénteki napján Jerezben.

Európa idei első Gyorsulási Versenyével kezdődik meg
március 24-én, Kiskunlacházán a 2012-es hazai szezon

2012.03.23

A természettel együtt végre valahára felébredtek azok a fanatikusok is, akiknek lételeme a sebesség, a benzingőz, az égett gumi szaga. Nos, nekik és a gyorsulás szerelmeseinek már csak szombatig kell várniuk, és a kiskunlacházi reptér betonján kezdetét veszi a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Drag szakág keretein belül szervezett 2012-es gyorsulási szezon. Az egész napos rendezvényen a kilátogató érdeklődők a versenyek mellett részesei lehetnek a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületének mintegy 300 autót felvonultató évadnyitó találkozójának is. A drag legjobbjai már készen állnak, az elmúlt évek bajnokai ? Kovács Szabolcs vagy éppen Pinczehelyi Tamás ? saját kategóriáikban tripláznának, azaz sorozatban harmadszor is a legjobbnak bizonyulnának az esztendő végére.

A Pannóniaringen és Kecskeméten rendezett tesztekkel a célegyenesbe fordult a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team felkészülése
2012.03.21

A fizikai felkészülés immár kiegészült a motorozással a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team csapata számára. A gárda élversenyzője, a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában induló Győrfi Alen, illetve az Alpok-Adria Bajnokság 125 GP sorozatának esélyese, Gyutai Adrián a hétvégén tesztelte idei motorját. Mindkét versenyző elégedett volt az elvégzett munkával, hisz a tavalyi szezonhoz képest minimum két másodpercet gyorsultak, így bizakodva várják mindketten a bajnoki rajtot.

Egy sikeres teszten van túl Talmácsi
2012.03.19

Talmácsi Gábor és csapata, a Maricsek Racing Team tesztelési célzattal részt vett a Rally Sprint Bajnokság nyitófutamán, ahol 5 gyorsasági állt a rendelkezésükre arra, hogy elsősorban kipróbáljanak egy Mitsubishi Lancer Evo 9-es versenyautót.

Egy BMW Motorrad rajongó páros hamar Anglia egyik legismertebb egyedi motorkerékpár építőjévé vált
2012.01.20

A londoni székhelyű Untitled Motorcycles motorépítő csapat tagjai, Adam Kay és Rex Martin, egy sor öreg és kopott BMW motorkerékpárt alakítottak át gyönyörű, egyedi gépekké, amivel hamar nagy népszerűségre tettek szert.

AMA/FIM SUPERCROSS ? A SUZUKI RM-Z250-EST VÁLASZTOTTÁK OSZTÁLYA LEGJOBB MOTORJÁNAK
2012.01.20

A Suzuki 2012 RM-Z250 kapta a legtöbb pontot, s ezzel osztálya legjobb motorkerékpárjának választotta az Egyesült Államok egyik vezető motoros magazinja, a Motorcycle USA.

ORFK-OBB támogatás a Safety-Hungary képzésen
2012.01.15

ORFK-OBB támogatásával 10 000 Ft kedvezményt biztosít a téli tanfolyamai árából a Safety-Hungary! ÚJDONSÁG! - teljesen átépített beltéri gyakorló pálya várja az érdeklődőket!

Biztonság mindenekelőtt / Safety first!
2012.01.12

A következő interjú alanyára büszkék lehetnénk, sokat tett a motorosok védelme érdekében, azonban a motorosokat védő légzsákos kabát találmányáért járó elismerést, valamiért mégsem Ő kapta meg.

Emelkednek az útdíjak, megszűnik a személyautók és motorkerékpárok négynapos matricája
2012.01.08

Budapest, 2012. január 1., vasárnap (MTI) - Vasárnaptól emelkednek az autópályák úthasználati díjai, és megszűnik a (D1-díjkategóriájú) személyautókra érvényes négynapos e-matrica. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) tájékoztatása szerint ugyanakkor a pótdíjfizetés határideje 30 napra nő.

Motorosok által okozott balesetek 2001-2010 között
2012.01.08

A Központi Statisztikai Hivatal által közzétett adatok alapján csökkent a balesetek száma 2010-ben az előző évhez képest. A következő grafikon szemlélteti 2001 és 2010 között motorkerékpár-vezető által okozott közlekedési balesetek számát.

Bővít a KTM
2012.01.07

Jelenleg a legtöbb gyártó csökkenti termelését, gyárakat szüntet meg, addig a KTM tövább bővíti alkatrész ellátó egységét.

TALMA MIKULÁS A HEIM PÁLBAN
2011.12.07

Talmácsi Gábor gyerekként motoros bőrcsizmáját pucolta fényesre és azt tette ki lefekvés előtt az ablakba. Az évek múlásával sem felejtette el azt a sok szép emléket, melyet Mikulás kapcsán ő is átélt annak idején. Éppen ezért is érezte különösen örömteli feladatnak, hogy Mikulásként ellátogasson a Heim Pál Gyermekkórházba és meglepje az ott lakó kis betegeket.

A kupák mellett BMW tesztvezetést is kaptak az év legjobb budapesti motoros rendőrei
2011.10.18

Szeptember végén, Dunakeszin rendezték meg a ?2011. év legjobb budapesti motoros rendőre? versenyt. A Hungária Rendőregylet és a Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság közös eseményén Zámbó Balázs, a BMW Magyarország motorkerékpár menedzsere adta át a tesztvezetésre jogosító ajándékutalványokat a legjobban teljesítő rendőröknek.

Győrfi Alen: ?Teljes az összhang köztem és a Hondám között?
2011.10.02

A hétvégén Magny-Cours-ban folytatódik a Superbike világbajnokság, melynek keretein belül ismét rajthoz áll Győrfi Alen a Superstock 1000-es sorozatban. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője Imolában már az edzéseken is egyre jobb teljesítményt nyújtott, így abban reménykedik, hogy a francia futamon tovább folytatódhat az előrelépése. Fotók, videók segítségével szinte centiről centire kielemezte a számára teljesen ismeretlen pályát, és bízik abban, hogy képes lesz túlszárnyalni az imolai startpozícióját.

Győrfi Alen: ?Ami nem öl meg, az megerősít?
2011.09.25

A hétvégén rendezték a legendás imolai pályán a Superbike világbajnokság következő futamát, melynek keretein belül ismét rajthoz állt Győrfi Alen a Superstock 1000-es sorozatban. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője a warm up alatt folytatta a hétvégi remeklését, hisz a 15. legjobb időt érte el, ám a futamra elfogyott a szerencséje. A 21 éves motoros a 19. helyért küzdve bukott másfél körrel a leintés előtt, így kiesett. A jövő hét végén Magny-Cours-ban már javíthat a magyar versenyző.

Győrfi Alen: ?Pontszerzéssel tenném emlékezetessé az évfordulót?
2011.09.22

A hétvégén folytatódik a legendás imolai pályán a Superbike világbajnokság, melynek keretein belül ismét rajthoz áll Győrfi Alen a Superstock 1000-es sorozatban. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője évfordulót ül, hisz éppen egy éve, Imolában tudta meg, hogy 2011-ben a világbajnoki mezőny tagjaként végigversenyezheti az egész szezont. Leghőbb vágya, hogy végre ebben az évben először pontszerzéssel tegye még ünnepibbé a hétvégét.

Őszi vásár a Triumphnál!
2011.09.22

Triumph Őszi Vásárt tart, ahol mind Triumphos ruházatra és motorra egyaránt vonatkozok. Nehogy lemaradj az akció 2011. október 22-ig tart!

Az Etyeken forgató Jeremy Irons ismét BMW motorkerékpárral járja az országot
2011.09.19

Az Oscar-díjas színész egy BMW R 1200 GS Adventure Triple Black modellt használ Magyarországon

Győrfi Alen: ?Hibáztam a beállításoknál, de tanulok belőle?
2011.09.04

A hétvégén a legendás Nürburgring adott otthont a Superbike világbajnokság futamának. A sorozat egyik előszobájának számító Superstock 1000-ban induló Győrfi Alen a vártnál rosszabbul végződő időmérőt követően ? a 27. helyről vághatott neki a versenynek ? a versenyen fokozatosan jött előre, és a 22. helyen végzett. Annak ellenére sikerült 3 tizedet javítania a legjobb köridején és öt helyet előre lépnie, hogy az áttételek beállításánál hibáztak. Ettől függetlenül Alen újabb tapasztalatokkal gazdagodott ? száraz és vizes aszfalton egyaránt ?, melyeket majd a jövő évben kiaknázhat a minél jobb szereplés érdekében.

Győrfi Alen: ?Sosem adom fel, hiszek magamban és a csapatban!?
2011.09.03

A hétvégén a legendás Nürburgring ad otthont a Superbike világbajnokság futamának. A sorozat egyik előszobájának számító Superstock 1000-ban induló Győrfi Alen. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője a délelőtti szabadedzésen ugyan további két másodpercet tudott gyorsulni, ám a hirtelen jött fülledt melegben a második időmérőn már nem javított tovább, így a vasárnapi futamnak a 27. rajtpozícióból vághat neki. Mivel az elmúlt versenyen képes volt Alen tíz pozíciót előre jönni verseny közben, ráadásul a futam idejére csak 20 fokot jósolnak a meteorológusok, így a silverstone-i forma megismétlésével akár még a pontszerzés sem elképzelhetetlen.

Győrfi Alen: ?Az időmérő végére éreztem rá a pálya vonalvezetésére?
2011.09.03

A hétvégén a legendás Nürburgring ad otthont a Superbike világbajnokság futamának. A sorozat egyik előszobájának számító Superstock 1000-ban induló Győrfi Alen. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője a délelőtti, esős szabadedzésen a ringgel ismerkedett, míg a délutáni kvalifikáción ráérzett a pálya vonalvezetésére, és egy rövid bokszlátogatást követően két másodpercet javított addigi eredményén. Alen úgy érzi, megtalálták a helyes irányt, és hisz abban, hogy a második időmérőn elérhető lesz a számára a 20. rajtpozíció.

Sebestyén Péter a 22. hellyel búcsúzik Amerikától
2011.08.29

Véget ért Indianapolisban a MotoGP 125 cc versenyhétvégéje. A Right Guard Racing motorsport program versenyz?je a 22. helyen ért célba.

Alpok-Adria Bajnokság, Rijeka
2011.08.29

Talmácsi Gábor által irányított csapat sikeres hétvégén van túl, minden kitűzött célt teljesítettek. Ricsi napról-napra, edzésről-edzésre fejlődött, gyorsult és a versenyen is oda tette magát és nemcsak célba ért, hanem a 13. helyen zárt.

Ismét szerdától csökkennek az üzemanyag árak! Nézzük meg Európában mennyiért tankolunk!
2011.08.17

Szerdán ismét 5 - 5 forinttal csökken a benzin és diesel átlagára. Így szerdától a gázolajé 366 Ft, a benziné 379 Ft lesz értesült a holtankoljak.hu piaci forrásokból. Míg környező országokban akár 50%-kal is olcsóbban tankolhatunk.

NE FIZESS FELESLEGESEN! MÉG KEDVEZŐBB MOTOR CASCO DÍJAK ÉS FELTÉTELEK A WWW.MOTORBIZTOSITASOK.HU OLDALON!
2011.08.08

Már elérhető a megújult www.motorbiztositasok.hu oldalon az az új egyedi fejlesztésű, még kedvezőbb motor casco biztosítás, amely mindenképpen forradalminak nevezhető ezen a piacon. Érezhető a terméken, hogy motorosok készítették motorosoknak.

A Red Bull X-Fighters folytatódik: Poznań/Lengyelország
2011.08.07

A világ legjobb freestyle motokrossz versenyzői 2011. augusztus 6-án, szombaton a 2008-as varsói bemutatkozást követően a sportág történetében másodszor ismét Lengyelországban mérik össze tudásukat. A feszültség egyre inkább nő, ahogy a hat versenyből álló 2011-es Red Bull X-Fighters sorozat ötödik futamának időpontja egyre közeledik. Mi több, ezen a futamon az is eldőlhet, hogy idén kihez kerül a világ legrangosabb FMX trófeája.

Sztárszakács KTM-EN
2011.07.31

Serényi Zsolt, a TV Paprika népszerű szakács-műsorvezetője június végén új műsor forgatásába kezdett az erdélyi Zabolán. A Makabor studio által készített, tíz epizódból álló főzősorozat címe Kastély a Kárpátokban, és egy erdélyi grófnő szakácskönyvéből készült ételeket mutat be. ?Az ételspecialtások elkészítését természetesen eredeti helyszínen forgatták, ahová Zsolt ezúttal a megszokott stábautó helyett inkább egy KTM 990 SM T nyergében utazott.

Az Adrenalin H-Moto Team versenyzőjét orvoshoz kellett vinni, mert többször megszédült a brnói esést követően
2011.07.31

Még videón visszanézve is félelmetes, ahogy Győrfi Alen a Superstock 1000-es sorozat brnói állomásán bukott. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője ugyan a pálya melletti kórházban két infúziót is kapott, amitől jobban lett, a dunaszerdahelyi kitérőt követően hazaérve többször rosszul érezte magát. Szakorvosok megvizsgálták a 21 éves motorost, és a hét közepéig teljes pihenőt írtak elő a számára. A Superbike világbajnokság szervezői jelezték, csak akkor állhat rajthoz július 31-én Silverstone-ban, ha a sorozat orvosa erre engedélyt ad.

Hamarosan a silverstone-i futamon indul Győrfi Alen
2011.07.31

A hétvégén folytatódik a legendás, 30 millió fontért felújított silverstone-i pályán a Superbike világbajnokság, melynek keretein belül ismét rajthoz áll Győrfi Alen a Superstock 1000-es sorozatban. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője legutóbb hatalmasat bukott Brnóban, de a sorozat hivatalos orvosai engedélyezték az indulását. A 21 éves motoros ugyan szimulátor és kisfilmek alapján megpróbált megismerkedni a brit ringgel, ám pontosan tudja, ez nem helyettesítheti a versenytapasztalatokat. Ám felépülve sérüléséből azzal a céllal vág neki a hétvégének, hogy az időmérőn végre a legjobb húsz között végezzen, mert akkor reális esélye lenne pontszerző helyen végezni.

Minden forint számít! Támogassuk együtt a Közlekedési Sérültek Alapítványát! ? Pirelli a biztonságos közlekedésért
2011.07.31

A Pirelli Magyarországon a világ leggyorsabb autóihoz készülő abroncsairól ismert ? ami azt is jelenti, hogy a vállalat a sebességhatárokat betartó, biztonságos és felelősségteljes közlekedés szolgálatába áll! A Pirelli ? hazai gazdasági és kereskedelmi világ felelős tagjaként ? most egyedülálló gyűjtési akciót indít annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban támogathassa a Közlekedési Sérültek Alapítványát.

Az Adrenalin H-Moto Team motorosa a 27. helyet szerezte meg a Superstock 1000-es sorozat silverstone-i első időmérőjén
2011.07.31

A hétvégén a legendás brit ring, Silverstone ad otthont a Superbike világbajnokság futamának. A sorozat egyik előszobájának számító Superstock 1000-ban induló Győrfi Alen a pályával együtt egyre jobban kiismeri a teljesen új beállításokkal ellátott motorját, és a délelőtti szabadedzéshez képest 2,5 másodpercet javítva az idején, egyelőre a rajtrács 27. pozícióját foglalja el. A 21 éves versenyző további javulásban bízik, és úgy érzi, meglesz a 20. rajtkocka a vasárnapi versenyen. Csapata vezetése sem tétlenkedett mindeközben: szerződést kötöttel az olasz Adrenalin Group céggel, akik már a következő versenyre egy versenyképesebb futóművet ígérnek Alennek.

Az Adrenalin H-Moto Team motorosa a 29. rajtpozícióból vág neki a Superstock 1000-es sorozat silverstone-i futamának
2011.07.31

A hétvégén a legendás brit pálya, Silverstone ad otthont a Superbike világbajnokság futamának. A sorozat egyik előszobájának számító Superstock 1000-ban induló Győrfi Alen hiába javult ismét több mint fél másodpercet az új beállítású Hondával, így is csak a 29. helyre kvalifikálta magát a vasárnapi futamra. Az Adrenalin H-Moto Team motorosa abban bízik, hogy egy kiváló rajttal fel tud kapaszkodni a legjobb húsz közelébe a verseny első felében, és akkor ? némi szerencsével ? akár a középmezőny első felében végezhet.

Az Adrenalin H-Moto Team motorosa tíz pozíciót javítva végül a 19. helyen zárta a silverstone-i hétvégét
2011.07.31

A hétvégén a legendás brit ring, Silverstone adott otthont a Superbike világbajnokság futamának. A sorozat egyik előszobájának számító Superstock 1000-ban induló Győrfi Alen a rosszul végződő időmérőt követően ? a 29. helyről vághatott neki a versenynek ? a rajtot ugyan még elrontotta, de utána fantasztikus versenyt produkált: tíz pozíciót előre ugorva ismét a legjobb húsz között, a 19. helyen végzett. Mint kiderült, az Adrenalin H-Moto Team versenyzője egész hétvégén fájdalomcsillapító injekciók segítségével tudott csak a Hondájára ülni.

Next Generation Hungary SE ? Bopfingen után jöhet a pihenés
2011.06.30

A Stefano Favaro által menedzselt kis csapat már a szombati napon lehet?séget kapott az edzésre a nem igazán egyszer?nek mondható vonalvezetés? pályán, így Márkó és Patrik folyamatosan körözött a ringen, hogy egyre precízebben megtanulják, azaz bemotorozzák a versenypályát. A folyamatosan javuló beállítások és edzéskörök egyre közelebb hozták eredményeiket a pályát jól ismer? német kis versenyz?k körid?ihez.

Ötödik alkalommal is Taddy ért elsőként a ?vashegy? csúcsára
2011.06.30

KTM gyári versenyzője Taddy Blazusiak nyerte az idei stájer országi Erzberg erőpróbát. A lélegzetelállító meredek emelkedők, tömérdek sziklamezők és vizes, sáros szakaszok váltakozása teszi egyedülállóvá a Red Bull Hare Scramble-t, a világ egyik legnehezebb enduró versenyét.

Az Adrenalin H-Moto Team motorosa a Superstock 1000-es sorozatból két-három éven belül a Superbike világbajnoki mezőnyéhez csatlakozna
2011.06.28

Ahogy azt Győrfi Alen, az Adrenalin H-Moto Team versenyzője fogalmazott, ő is és a csapata is sokat tett azért, hogy 2011-ben indulni tudjon a Superbike világbajnokság előszobájának tartott Superstock 1000-es bajnoki sorozatban. A 2007-ben Európa-bajnoki címet szerző motoros pontosan tudja, ezt az évet a tanulásra kell szánnia, hogy 2012-től pontokkal bizonyíthassa tehetségét. Bízik abban, hogy folyamatosan fejlődik csapatával együtt, és két-három éven belül akár Melandri, Checa és Biaggi ellen küzdhet majd a Superbike vb-futamain.

A Superstock 1000-es sorozat pénteki kvalifikációs edzésén a 26. legjobb időt érte el Aragonban az Adrenalin H-Moto Team motorosa
2011.06.18

Az időjárásra egy szava sem lehetett a pénteki két edzésen Győrfi Alennek. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője ugyanis abban bízott, hogy ezúttal nem kell esőben köröznie. Nos, Aragonban ettől nem kell tartani, és az egész napos hőségben Alen végül a 26. helyet szerezte meg a Superstock 1000-es sorozat első időmérőjén. A magyar motoros ugyanakkor elégedetlen az elért eredményével, és abban bízik, hogy a csapata által végrehajtott változtatásoknak köszönhetően elérhető lesz számára a legjobb húsz.

Az Adrenalin H-Moto Team motorosa bízik abban, hogy az időjárás most kegyes lesz a mezőnyhöz az aragoni hétvégén
2011.06.18

A hétvégén folytatódik az aragoni pályán a Superbike világbajnokság, melynek keretein belül ismét rajthoz áll Győrfi Alen a Superstock 1000-es sorozatban. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője legutóbb Misanóban balszerencsés volt, hisz a remek rajtja után ? a 31. helyről a 26-ra jött fel az első kör végéig ? a mögötte haladó versenyző a második kör elején elesett, és a motorja kiütötte Alen alól a Hondát. A 22 éves motoros életében először száguld majd a spanyol ringen, így nem lehet más a célja, mint a tisztes helytállás, bár az esetleges bravúrról ? pontszerzés ? nem mond le.

I. kecskeméti robogós nap és motoros találkozó
2011.06.13

Idén első alkalommal kerül megrendezésre júniusban az I. Kecskeméti Robogós Nap És Motoros Találkozó.

Sebestyén Péter a 25. helyen zárta a Silverstone-i id?mér?t
2011.06.13

Végre viszonylag jó id? fogadta a versenyz?ket a Silverstone-i ringen, ahol ma a délel?tti szabadedzéssel és a délutáni id?mér?vel folytatódott a Brit Nagydíj. A Right Guard Racing motorsport program versenyz?je a 25. helyr?l rajtolhat holnap.

A 31. rajtpozícióból induló Adrenalin H-Moto Team motorosát a 2. kör elején kiütötték a Superstock 1000-es sorozat misanói futamán
2011.06.13

Amíg a bemelegítő edzésen történt remeklését követően ? a 22. leggyorsabb kört teljesítette ? reménykedve várta a 14 körös versenyt Győrfi Alen. Azonban a sors ezúttal nem kedvezett az Adrenalin H-Moto Team versenyzőjének, akit a ragyogó rajtját követően ? a 31. pozícióból az első kanyarkombinációt követően a 26.-ra jött fel ? egy vetélytársa a második kör 4. kanyarjában egyszerűen kiütött a versenyből. Alennek és a motorjának sem történt komoly baja, és a motoros már a jövő vasárnapi futamra készül.

Az esőben a legjobb tízben volt Győrfi Alen
2011.06.13

Amíg az időjárás közbe nem szólt, addig reménykedhetett abban a folyamatosan javuló Győrfi Alen, hogy a Superstock 1000 sorozat misanói futamán akár a 20. rajtkockát is megszerezheti. Az eső azonban keresztülhúzta az Adrenalin H-Moto Team versenyzőjének álmait, ám az mindenképpen bíztató a vasárnapi verseny előtt, hogy vizes körülmények között a 8. legjobb időt érte el. Mindenesetre a 31. rajtpozícióból nagy bravúrra és sok szerencsére lesz Alennek szüksége ahhoz, hogy megszerezze első bajnoki pontját.

Folyamatosan javította az idejét az első nap Misanóban a Superstock 1000-es sorozatban induló Adrenalin H-Moto Team motorosa
2011.06.11

Noha folyamatosan javult Győrfi Alen teljesítménye a Superbike világbajnokság Superstock 1000 sorozatának tegnapi első misanói napján, az Adrenalin H-Moto Team versenyzője egyelőre a 31. helyen várja a szombati folytatást. Elkeseredésre semmi ok, ha Alen tartja a tréningenként elért több mint másfél másodperces javulását, akkor jó esélye van arra, hogy a 20. rajthely körül vághasson neki a vasárnapi futamnak.

Sebestyén Péter megismerkedett a Silverstone-i pályáva
2011.06.11

Folytatódik a barcelonai hétvégén megtapasztalt szeszélyes id?járás Silverstone-ban is, ahol ma reggel kezdetét vette a MotoGP Brit Nagydíj. Délel?tt ugyan elmaradt az es?, azonban a délutáni szabadedzésen néhány kör után jött a gumicsere. Peti a 24. helyen zárta a mai napot.

Az átalakításokat követően erős Hondával vághat neki a misanói futamnak az Adrenalin H-Moto Team motorosa
2011.06.09

A hétvégén folytatódik a misanói pályán a Superbike világbajnokság, melynek keretein belül ismét rajthoz áll Győrfi Alen a Superstock 1000-es sorozatban. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője legutóbb Monzában éppenhogy lemaradt a pontszerzésről, ám most menedzserével együtt úgy érzik, vasárnap akár az első 15-ben is végezhet Alen.

Sebestyén Péter Silverstone-ban versenyez a hétvégén
2011.06.09

A barcelonai futam után csak néhány napos pihen? jutott a magyar versenyz?nek, aki tegnap érkezett Nagy-Britanniába, a Gyorsasági Motoros Világbajnokság hatodik futamára.

12. Harley-Davidson Open Road Fest 2011. június 8-12.
2011.06.07

Június 2-án reggel kiderült, hogy mire készülnek a Morning Shows fiúk!\n\nElkészült egy kamionnal szállítható mozgó üvegstúdió, ezzel médiatörténeti eseményre kerül sor, vagyis élőben egy mozgó stúdióban útközben vezetik a reggeli műsort, miközben sok-sok motoros kíséri őket, hogy együtt elindíthassuk a 12. Harley-Davidson Open Road Festet Alsóörsön.

Éjszakai verseny Kunmadarason!
2011.06.07

2011.06.25-én Kunmadason kerül megrendezésre az első éjszakai stunt verseny. A koncepció biztos szórakozást ígér, az éjszakai show-k hangulata megfűszerezve a versenyek izgalmával, fényekkel, füsttel, lányokkal és egy kis zenével...

Next Generation Hungary ? Tomes Patrik ascherslebeni hatodik helyezése
2011.06.07

Viharos csütörtök éjjeli napon készül?dött a Right Gurad Racing Team junior csapatának tagja, Tomes Patrik 51# és kis csapata, hogy elinduljon a németországi Ascherslebenben megrendezésre kerül? ADAC Mini Bike Cup 4 fordulójára. Stefano Favaro menedzser csapata ezen a hétvégén ugyan foghíjasan, Babonics Márkó #52 nélkül szerepelt, de ismét nekivágott az hosszú útnak, hogy tanuljon és bizonyítson.

Sebestyén Peti ismét javított idején Le Mansban
2011.05.14

A 2011-es MotoGP sorozat negyedik versenyhétvégéjén borús reggel és a tegnapinál h?vösebb aszfalt fogadta a versenyz?ket a francia ringen. Ennek ellenére Sebestyén Péter már a délel?tti szabadedzésen javítani tudott a tegnap délutáni eredményén. Az id?mér? edzésen aztán a 29. rajtkockát szerezte meg, innen várja a holnap délel?tti futamot.

Elkészült a kétmilliomodik motorkerékpár a BMW berlini gyárában
2011.05.11

A jubileumi BMW R 1200 GS-t Chris Pfeiffer, négyszeres freestyle világbajnok mutatta be

BMW S 1000 RR VS BMW M3
2011.05.09

A bajor gyártó kétkerekűje és négykerekűje a versenypályán csap össze a napokban bemutatott kisfilmen

Győrfi Alen a 29. rajtkockából rajtol
2011.05.08

A szombat korán indult Alen számára, hisz reggel 9.00-kor kezdődött a második szabadedzés. Az éjszakai megbeszélések és a motorból kinyert adatok elemzése után két szektorra koncentrált, ezeken sikerült is javítani.

Folytatja szereplését Győrfi Alen Monzában a SUPERBIKE világbajnokságon
2011.05.08

A csapat a csütörtöki megérkezés után a motorhome felépítését és csinosítását végezte, hisz a bajnokság a szülőhazájába látogat és rengeteg néző valamint érdeklődő érkezése várható a paddockba. Az esti program részét képezte a gyalogos és a robogós pályabejárás. A 2012-es videojáték fotózása is ezen a napon történt. Jövőre bárki versenyezhet Alen motorjával és a bőrébe bújhat.

Elindult a BMW Motorrad Roadshow!
2011.05.08

A BMW Motorrad Roadshow keretében a megújult F és K-sorozat modelljei mellett az S 1000 RR-t is kipróbálhatják az érdeklődők

Drogcsempészettel vádolják a WSBK Kawasaki csapatát?
2011.05.03

Paul Bird által vezetett PBT csapat egyik kamionjában 8 kg kokain, 71 kg amfetamin tablettát és több mint 100 kg marihuánát találtak a vámviszgálat során a pénzügyőrök.

Jótanács a motorozás megkezdése előtt:
2011.04.22

Az utakon újra egyre több a motorkerékpár, ezért az autósoknak érdemes még figyelmesebben közlekedniük, hogy elkerüljék a baleseteket. A motorosok is sokat tehetnek a biztonságos közlekedésért, például csak teljesen felkészített és átvizsgált járművel induljanak el a tavaszi túrákra. Különösen azoknak kell elővigyázatosnak lenniük, akik egész télen nem használták motorjaikat, ők mindenképpen ellenőrizzék a motor műszaki állapotát és azt is, hogy él-e biztosítási szerződésük.

Győrfi Alen teljesítette élete első Superstock 1000 futamát
2011.04.17

A SUPERBIKE Világbajnokságon az ADRENALIN H-MOTO TEAM és versenyzője Győrfi Alen számára felvirradt a verseny napja.

Megkezdte szereplését az ADRENALIN H-MOTO TEAM Assenben a SUPERBIKE világbajnokságon
2011.04.17

A tegnapi nap megkezdte az idei versenysorozatban való részvételét a SUPERBIKE Világbajnokságon az ADRENALIN H-MOTO TEAM és versenyzője Győrfi Alen a SUPERSTOCK 1000 kategóriában.

Next Generation Racing Team ? új csapat a Hungaroringen
2011.04.02

A 2011-ben megalakult Next Generation Hungary egyesület versenyzői először jelennek meg csapatként a Hungaroringen. Az egész telet átfogó felkészülést követően a fiatalok izgatottan várják az első versenyhétvégét.

Yamalube akció a Yamaha Fehérnél!
2011.03.31

Lassan már ténylegesen kimondhatjuk, hogy itt a tavasz! Ilyenkor nincs mit tenni, kedvencünket kényeztetni kell! Ehhez nyújt segítséget a Yamaha Fehér tavaszi ápoló termék csomagja.

Motoreladás 1X1
2011.03.30

A Motor Trader magazin nyomtatott orgánuma mellett on-line is elérhető hirdetési formát kínál a motort eladó, illetve vásárló közönségnek. Részletekért kattints!

Megjelent a Motor Trader legújabb száma! 2011/4. szám
2011.03.30

Ha motort keresel, vagy szeretnéd eladni megunt motorodat, hajódat, akkor keresd a legközelebbi benzinkutakon, újságosoknál a Motor Trader magazin legújabb áprilisi számát.

Aprilia Quick Shift bemutató
2011.03.15

Az Aprilia új RSV4-en és Tuonon is alkalmazott AQS (Aprilia Quick Shift) rendszer működését mutatja be az alábbi videó.

Japán nagydíj dátumváltozás!
2011.03.15

A mostani szökőár és az atomreaktorok okozta katasztrófa miatt az április 24-én megrendezésre kerülő nagydíj egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Kappa tanktáskák egy helyen
2011.03.03

A 2011-es szezonban a kora?bbina?l jo?val to?bb motorkere?kpa?r-ti?pushoz lesz haszna?lhato? a Kappa Tanky tankta?skarendszer. A ki?na?lat u?j ti?pusspecifikus e?s univerza?lis Tanky alaplapokkal bo?vu?lt.

72 éves gyári BMW versenymotort árvereztek el
2011.02.01

A rendkívül ritka BMW R 51 RS 130.000 $-ért kelt el Las Vegasban

Ducati Desmosedici GP11 debütálás
2011.01.18

A Ducati team ünnepélyes keretek között tartotta meg első sajtó konferenciáját, ahol először jelent meg hivatalosan a Yamahától átvándorolt MotoGP ikonjává vált Valentino Rossi. Így 2011-re Hayden mellett Rossi is a Ducatit segíti, hogy idén a tabella legelőkelőbb helyén legyen az olasz istálló GP11-e.

Sebastian Vettel KTM Quad nyergében ünnepelt
2010.12.01

Az Abu-Dzabiban szenzációsra sikerült versenyt követően Vettel hazai közönség előtt, Berlinben ünnepelte Forma-1-es győzelmét.

Eicma modellek 2010
2010.11.04

A motorok mellett az Eicmán a szebbik nem képviselői is szép számmal feltűnnek. A következő képek az ide felhozatalról adnak egy kis betekintést, miért is érdemes kimenni a kiállításra...

Új versenysisak: Schuberth SR1
2010.10.08

Bemutatkozik a Schuberth első motoros versenysisakja, az SR1, amelyet a Formula 1-ben szerzett tapasztalatok felhasználásával és Michael Schumacher segítségével fejlesztettek.

Leleplezték a Kawasaki ZX-10R-t
2010.10.07

A több hónapos huzavona után végre itt van minden idők legvadabb és legerősebb Kawasaki Ninjája a ZX-10R. 2011-re teljesen új külső mellett új minden eddiginél erősebb, 200 lóerős blokk, új váz és felfüggesztés került a Kawasaki ezres zászlóshajójára.

Yamaha robogó újdonságok 2011-re
2010.09.07

A nyári szezon végezetével beindul a jövő évre szánt új modellekről szóló dömping áradat. Még a Intermot (Köln) és Eicma (Milánói) kiállítás előtt felfedte jövő évi újdonságait a Yamaha, lássuk mi változott 2011-re...

Frissítések 2011-re a Yamaha off-road háza táján
2010.09.07

Negyvenedik off-road modell gyártában eltöltött évfordulójához közeledve a Yamaha továbbiakban is elkötelezett az Off-road ágazat felé. Az eltelt 39 év alatt mind a profi és amatőr motorosoknak versenyképes modelleket készített.

Lánglovagok BMW motoron
2010.09.07

BMW R 1200 RT tűzoltómotorok segítik az Egyesült Királyság elsősegélyflottáját\nAz ország történetében először a Merseyside megyei flotta használ tűzoltómotorokat

Nürburgring-i pályán az új ZX-10R!
2010.09.05

A Kawasaki a Nürburgring-i pályán mutatta be a 2011-es ZX-10R-t. A már többször kaptunk hírt az új Ninjáról, most azonban már nemcsak a Kawasaki tesztelő pilótái és a mérnökök, hanem a nemzetközi sajtó előtt is hivatalosan leleplezték az új superbikeot.

Yamaha YZF-R6 2011
2010.09.02

Sok szupersport motor rajongó már nagyon várja a következő évre szánt motorokról a híreket, milyen változások lesznek a gyártók ékességének számító hatszázas illetve ezres motorokon

Megjelent a Motor Trader legújabb száma
2010.08.07

Megjelent a Motor Trader motoros hirdetési újság legfrissebb száma, melyben 1018 motor, hajó, lakókocsi, utánfutó fotós és 2378 apróhirdetés található! Keresd az újságárusoknál és a benzinkutakon!

Megjelent az új X-lite sisak
2010.08.04

Új generációs nyitott sisak kivehető állvédővel, zárt és nyitott fejvédőkre érvényes homologizációval, kompozit héjjal.

Kalandorok bora
2010.07.28

Különleges borkollekciót mutatott be Mike Kuimelis, a kaliforniai Mantra Wines borgazdaság tulajdonosa. A csúcsminőségű borok limitált kiadásban készülnek, és egyedi, sorszámozott, BMW GS-t ábrázoló címkével látják el őket.

3asy Ride BMW finanszírozási program
2010.07.14

Kedvező, árfolyamkockázat nélküli, forint alapú finanszírozást kínál motorkerékpárjaihoz a BMW. Az ?3asyRide? elnevezésű finanszírozási program keretében az eddigieknél kedvezőbb feltételekkel vásárolhatóak meg egyes bajor modellek.

Új Ninja a láthatáron: Itt a Kawasaki ZX-10R 2011!
2010.06.22

A várva várt ZX-10R utód ha 2010-re nem is jelent meg a palettán, 2011-re minden eddiginél ütösebb változattal állnak elő a Kawasaki mérnökei. A legkisebb japán gyár most először mutat be hivatalos vázlat képet és videót az új modellről. Frissítve suzukai tesztelés képeivel!!!

Ízelítő az új Yamaha X-maxról
2010.06.10

Megjelenése óta eltelt 5 év alatt a 250-es kategória egyik meghatározó szereplőjévé vált az X-Max, mely 2010-re teljesen megújult. A hivatalos magyarországi bemutató előtt nézzünk néhány képet az új modellről.

US GP, Glen Helen
2010.06.03

Több mint egy évtizedet kellett várni, hogy az 1999-es Budds Creek-i MX világbajnoki forduló után ismét az újvilágba látogasson a sorozat. Miután hosszú és eredménytelen tárgyalások után kiderült, hogy 2010-ben Glen Helen kimarad az AMA MX állomásai közül, az FIM illetékeseivel vette fel a kapcsolatot a kegyvesztett katlan. Az amerikai bajnokság lebonyolításáért felelős MX Sports szervezet komoly infrastrukturális beruházásokhoz kötötte a szerződés megújítását, de ezt csak egy évre lettek volna hajlandóak megtenni a kért 5 helyett. Így viszont nem érte volna meg a pályatulajdonosoknak az invesztíciót, úgyhogy végül ezt a helyszínt törölték a naptárból, de hogy ne maradjanak a dél-kaliforniai motocross rajongók AMA MX bajnokság nélkül, az utolsó fordulót fogják itt rendezni szeptemberben (Pala Raceway).

Az olasz, majd a francia Playboyban is szerepelt a BMW K 1300 R
2010.06.03

A bajor naked bike-ot a világhírű divatfotós, Michel Temtem álmodta egyedi díszletek közé

MX Junior OB 2010.05.23. Bugyi
2010.05.26

Az MX2-es Junioroké volt a fő szerep....\nEgy rendkívül izgalmas versenyben lehetett része annak aki kilátogatott a hétvégén rendezett Junior MX2-es Bajnokság Bugyin rendezendő futamára, mindkettő kategóriában a leintésig ment harc a jobb helyezésekért. Igaz több I osztályú versenyző vagy fél a meg mérettetéstől, vagy csak nem értékelik a bajnoki címet. Mindenesetre kiváló időjárás mellett e rendkívül jól előkészített pályán jó versenyt láthattunk.
Cikk kereső
kereső betöltése...


HIRDETÉS

ACCOUNT INFO
  • Regisztráció
  • Belépés
  • Elfelejtett jelszó


  • INFORMÁCIÓS LINKEK
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Partnereink
  • Kapcsolat
  • Hirlevél
  • Médiaajánlat
  • Impresszum

  •  
     
     
     • Aprilia
     • BMW
     • Ducati
     • Gilera
     • Honda
     • Husqvarna
     • Hyosung
     • Kawasaki
     • Keeway
     • KTM
     • Kymco
     • Malaguti
     • Moto Guzzi
     • Peugeot
     • Piaggio
     • Qlink
     • Suzuki
     • Triumph
     • Vespa
     • Yamaha
    Google Google FaceBook

    Twitter Youtube

    copyright © All Rights Reserved 2010 - 2024 Minden jog fenntartva!
    Az oldalon található összes tartalom bármilyen másolása vagy felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.